Ankara Sincan’da Anne Çocuk Oyun Evlerinde Yoğun İlgi

ankara sincanda anne cocuk oyun evlerinde yogun ilgi ffx1zOSz.jpg

Ankara’nın Sincan ilçesinde belediye tarafından hizmete kazandırılan anne çocuk oyun evlerinde yoğunluk yaşanıyor. Bu oyun evlerinde eğlence, her hafta farklı etkinliklerle devam ediyor. Minikler, uzman eğitimciler ve anneleri eşliğinde eğlenerek öğreniyor.

Ankara’nın Sincan ilçesinde hizmet veren anne çocuk oyun evlerinde yaşıtlarıyla birebir diyalog kuran çocuklar, iletişim becerilerini güçlendirirken; çeşitli aktivitelerle de el, göz koordinasyonunu ve ince motor becerilerini geliştiriyor. Her hafta sunulan farklı programlarla, çocuklar yeni şeyler öğrenmeye devam ediyor.

Bu hafta, anne çocuk oyun evlerinde çizgi çalışması ve sayı etkinliği ile okula hazırlık çalışmaları gerçekleştiriliyor. Aynı zamanda çocuklara günün anlam ve önemi hakkında da bilgilendirme yapılıyor. “Hoş geldin Sonbahar” temasıyla mevsimleri öğrenen çocuklar, “4 Ekim Hayvanları Koruma Günü”nde de günün önemi hakkında bilgi sahibi oluyor ve hayvan sevgisi aşılanıyor.

Oyunlarla eğlenerek öğrenen çocuklar, manevi değerler eğitimi de almaya devam ediyor. Haftanın 6 günü açık olan anne çocuk oyun evlerinin programları, Sincan Belediyesinin sosyal medya hesaplarından takip edilebiliyor. Detaylı bilgi almak isteyenler ise 444 4 762 numaralı çözüm merkezini arayabiliyor.

(Haber Merkezi)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Ankara Sincan’da Anne Çocuk Oyun Evlerinde Yoğun İlgi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir