Bolu Elektrik Kesintisi 3 Ekim: Hangi İlçeler Etkilenecek

Bolu Elektrik Kesintisi 3 Ekim Hangi İlçeler Etkilenecek

Bolu’da 3 Ekim Elektrik Kesintisi: Hangi Bölgeler Etkilenecek?

Bolu ilinde 3 Ekim 2024 tarihinde planlanan elektrik kesintisi, kent genelinde bazı bölgeleri etkilemeye hazırlanıyor. Elektrik dağıtım şirketi tarafından yapılan açıklamalara göre, kesinti sabah saat 09:00’da başlayacak ve yaklaşık 6 saat boyunca devam edecek. Elektrik kesintisinin sebebi, planlı bakım ve altyapı iyileştirme çalışmaları olarak belirtiliyor. Bu tür kesintiler, elektrik şebekelerinin modernizasyonu ve güvenilirliği açısından önemli görülüyor. Ancak bu süre zarfında birçok ilçe ve mahalle, geçici olarak elektrikten mahrum kalacak.

Elektrik kesintisinin olduğu gün, vatandaşların günlük işlerini planlarken bu durumu göz önünde bulundurması önemli olacak. Elektriğe bağımlı olan işletmelerin ve hanelerin, alternatif enerji kaynakları veya jeneratör kullanmaları gerekebilir. Kesintinin etkileyeceği bölgeler ve mahalleler hakkında ayrıntılı bilgiye ulaşmak, kesintiden minimum düzeyde etkilenmek açısından kritik bir rol oynuyor.

Hangi İlçeler Elektrik Kesintisinden Etkilenecek?

Elektrik kesintisinin en çok etkileyeceği bölgeler arasında Bolu’nun bazı ilçeleri öne çıkıyor. Planlı kesintiler genellikle, bakım ve onarım çalışmalarının yapılacağı bölgelerde gerçekleşir ve bu tür durumlar önceden duyurularak halk bilgilendirilir.

Merkez İlçesi

3.10.2024 14:00 18:00
ALPAĞUTBEY, ELMALIK, ELMALIK MÜCAVIR, ELMALIK MÜCAVİR, MERKEZ, ÖMERLER, YEŞİLKÖY BOLU DÜZCE YOLU, CAMİ-4. SK., D-100 KENARI, D-100 KENARI KÜME EVLER, DEĞER SK., ELMALIK MEVKI, HASAN BEY SK., HAYREDDİN – İ TOKADI TÜRBESİ İ, KASAPLAR KÖYÜ YAYLASI, MERKEZ MAH 2. SOK, OTEL SK., ÖMER TEPE KÜME EVLERİ, ÖMERLER KÖY YOLU, ÖMERTEPE, ÖMERTEPE KÖY SOKAĞI, ÖMERTEPE SOK, YENI, YESILKÖY-1., YESILKÖY-2., YEŞİLKÖY KÖYÜ İÇ YOLU, YEŞİLKÖY KÖYÜ YOLU, YEŞİLKÖY-1., YEŞİLKÖY-2. SK.

Mudurnu İlçesi

3.10.2024 10:00 12:00

HACIHALİMLER, YAYLA EVLERI(OSMANÇAVUSLAR), YAYLA EVLERİ B.D.OSMANÇAVUŞLAR YAYLASI, HACIHALİMLER KÖYÜ YOLU, OSMANÇAVUSLAR YAYLA YOLU

Göynük İlçesi

3.10.2024 09:30 17:30

AHMETBEYLER, ÇATAK, DEMİRHANLAR, FAKILAR, GÜRPINAR AHMETBEYLER KÖYÜ YOLU, ÇATAK MAHALLE YOLU, DEMİRHANLAR KÖYÜ, DEMİRHANLAR KÖYÜ YOLU, FAKILAR MAHALLESI YOLU, GÜRPINAR KÖYÜ YOLU

(Haber Merkezi)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bolu Elektrik Kesintisi 3 Ekim: Hangi İlçeler Etkilenecek

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir