Bolu’da Polis ve Jandarmadan Önemli Eğitim

Bolu'da Polis ve Jandarmadan Önemli Eğitim

Bolu’nun Mudurnu ilçesinde, 66 öğrenci servis şoförüne yönelik kapsamlı bir bilgilendirme eğitimi düzenlendi. Mudurnu İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mürsel Sarı, “Amacımız, öğrencilerimizi daha güvenli bir şekilde okullarına ulaştırmak” diyerek, güvenli taşıma konusundaki kararlılıklarını vurguladı.

2024-2025 eğitim-öğretim yılına yönelik olarak gerçekleştirilen bu eğitim, jandarma ve polis ekiplerinin işbirliğiyle hayata geçirildi. Eğitim kapsamında, okullarda taşıma hizmeti veren şoförlere ve okul müdürlerine, taşıma güvenliğini artırmaya yönelik önemli bilgiler verildi.

Toplantı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı işbirliğiyle gerçekleştirildi. Mürsel Sarı, şoförlerin eğitimin en önemli paydaşlarından biri olduğunu belirterek, “Sizlerin dikkat etmesi gereken çok sayıda husus var. Bu nedenle, gerekli hassasiyetin gösterilmesi büyük önem taşıyor” dedi.

Mudurnu’daki bu bilinçlendirme çalışmaları, taşımalı eğitimin güvenli bir şekilde sürdürülmesi amacıyla yıl boyunca devam edecek. Eğitim ve güvenliğin ön planda olduğu bu tür toplantılar, öğrenci güvenliğini artırmayı hedefliyor.

(Haber: Murat Kalaycı)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bolu’da Polis ve Jandarmadan Önemli Eğitim

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir