1. Haberler
  2. Genel
  3. Ankara İtfaiyesi’nden Yaşlılara Özel Etkinlik

Ankara İtfaiyesi’nden Yaşlılara Özel Etkinlik

ankara itfaiyesinden yaslilara ozel etkinlik baferXaL.jpg

Ankara İtfaiyesi Merkez İstasyonu, İtfaiye Haftası ve 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü dolayısıyla anlamlı bir programa ev sahipliği yaptı. Batıkent ve Sincan Emekli Lokali üyeleri, bu etkinlikte yangın tatbikatı ve arama kurtarma ekiplerinin gerçekleştirdiği kurtarma operasyonu eğitimine katılarak hem teorik hem de pratik bilgiler edindiler.

Her yıl 25 Eylül-1 Ekim tarihleri arasında kutlanan “İtfaiye Haftası” ve “1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü” kapsamında düzenlenen programda, itfaiye ekipleri, katılımcılara yangına nasıl müdahale edileceğini detaylı bir şekilde anlattı. Emekli Lokali üyeleri, Ankara İtfaiyesi Merkez İstasyonu Konferans Salonu’nda verilen teorik eğitimin ardından yangın söndürme tatbikatına katıldılar ve arama kurtarma ekiplerinin araçtan kurtarma operasyonunu izleme fırsatı buldular.

Programın açılışında konuşan İtfaiye Daire Başkanı Levent Çeri, “İtfaiye Haftası kapsamında sizleri ağırlamaktan şeref duyuyoruz. Küçük bilgiler ve küçük hareketlerle sevdiklerimizi kurtarma ihtimalimiz var. Bu konuda bilgilendirmeler yapılacak. Güzel bir program gerçekleştireceğiz” dedi.

Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Önder Yanmaz ise, “Sosyal sorumluluk projelerimiz kapsamında Emekli Lokallerimizle aktif çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Kurum ziyaretlerimize de ilk olarak Ankara İtfaiyesi’nden başladık. İtfaiye Haftalarını kutluyorum. Sağlıklı, kazasız, belasız bir yıl diliyorum” ifadelerini kullandı.

(Haber Merkezi)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Ankara İtfaiyesi’nden Yaşlılara Özel Etkinlik
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir