Bolu’da Lüks Cip Metrelerce Sürüklendi: 3 Yaralı

Sisten görmedi, lüks cip metrelerce sürüklendi 2

Anadolu Otoyolu’nun Bolu geçişinde yoğun sis kazaya neden oldu. Emniyet şeridine park edilmiş lüks bir cip, tır tarafından fark edilmeyerek metrelerce sürüklendi. Kaza sonucunda cip hurdaya dönerken, araçta bulunan 3 kişi yaralandı.

Kaza Nasıl Meydana Geldi?

Olay, Anadolu Otoyolu’nun Bolu Batı Gişeleri mevkiinde yaşandı. İstanbul yönünde ilerleyen ve sürücüsünün ismi henüz öğrenilemeyen 68 HK 414 plakalı Range Rover marka cip, arıza yaparak emniyet şeridine park etti. Bu sırada aynı istikamette seyreden Cengiz K. yönetimindeki 28 ACF 935 plakalı tır, sis nedeniyle azalan görüş mesafesinde cipi fark edemedi ve araca çarptı. Çarpmanın etkisiyle cip metrelerce sürüklenerek kullanılamaz hale geldi.

Sisten gormedi luks cip metrelerce suruklendi 1

Yaralılar Hastaneye Kaldırıldı

Kaza sonrasında olay yerine 112 Acil Servis, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Araçta sıkışan 3 kişi, ekiplerin müdahalesiyle kurtarıldı. İlk müdahalenin ardından yaralılar, ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumuna ilişkin henüz bir açıklama yapılmazken, kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Otoyolda Yoğun Sis Tehlike Yaratıyor

Kaza, yoğun sisin görüş mesafesini büyük ölçüde düşürdüğü bir sırada meydana geldi. Bu tür hava koşullarında sürücülerin dikkatli olması gerektiğine dikkat çeken yetkililer, özellikle emniyet şeridindeki araçlara karşı daha duyarlı olunması gerektiğini vurguladı.

Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

(Haber: Batuhan Solğun)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bolu’da Lüks Cip Metrelerce Sürüklendi: 3 Yaralı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir