Bolu’da Sıra Dışı Kutlama: Tüm Halk Davetli

featured

Bolu Belediyesi, 147. kuruluş yılını İmaret Meydanı’nın açılışıyla kutlayacak. Belediye Başkanı Tanju Özcan, Bolu halkını 5 Ekim 2024 Cumartesi günü saat 14.00’te gerçekleşecek törene davet etti.

1877 yılında kurulan Bolu Belediyesi, bu yıl 147. yılını, şehrin yeni simgelerinden biri olan İmaret Meydanı’nın açılışıyla taçlandırmaya hazırlanıyor. Özcan, Bolu Belediye Meclisi Ekim Ayı 1. Birleşimi’nde yaptığı açıklamada, “5 Ekim, Belediyemizin kuruluş yıldönümü. 5 Ekim 1877’de kurulduğuna göre 147. yılımızı kutlayacağız” dedi.

Bolu Meydanı Şehir Havadan Görüntü

İmaret Meydanı’nın tamamlandığını belirten Özcan, meydanda 16 Türk devletinin bayrağının yer aldığını ve önünde gizemli bir heykel bulunduğunu, heykelin ne olduğunu açılış gününde göreceklerini ifade etti. Başkan Özcan, “Meclis üyelerimizi ve tüm halkımızı açılış törenine bekliyorum” diyerek davetini yineledi.

Bu özel etkinlik, Bolu’nun tarihine ve kültürüne katkı sunarken, yerel halkın bir araya gelmesine de vesile olacak. 5 Ekim’de yapılacak açılış, Bolu’nun geçmişini onurlandırırken, geleceğe yönelik umutları da pekiştirecek.

(Haber: Hüseyin Calp)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bolu’da Sıra Dışı Kutlama: Tüm Halk Davetli

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir