Bilecik’te ‘Arabadan İn Bisiklete Bin’ Dediler

bilecikte arabadan in bisiklete bin dediler Sd1pmxru.jpg

Bilecik’te gerçekleştirilen ‘Arabadan İn Bisiklete Bin’ etkinliği, katılımcılara sağlıklı yaşam ve çevre bilincini aşılamayı hedefliyor. Bu özel etkinlik, bisiklet tutkunlarını bir araya getirerek keyifli anlar sunuyor.

Bilecik’in Pazaryeri ilçesinde, Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Arabadan İn Bisiklete Bin” adlı etkinlik, sağlıklı yaşam bilincini artırmak amacıyla gerçekleştirildi. Gençlik ve Spor Bakanlığının 2024 yılına “Hareketlilik Yılı” olarak belirlemesi ve Amatör Spor Kulüpleri Haftası dolayısıyla organize edilen bisiklet turuna, Pazaryeri Kaymakamı Ahmed Tayyib Kahraman, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Lütfü Akyüz, daire müdürleri ve bisikletseverler katıldı.

Etkinliğe 10 yaşından 75 yaşına kadar birçok vatandaş ilgi gösterdi. Kaymakam Kahraman, bu hafta boyunca öğrencilerle spor yaparak ve bisiklet sürerek kutlama yaptıklarını belirtti. Her günün sporla geçmesi gerektiğine dikkat çeken Kahraman, “Bizimle beraber 75 yaşındaki eski Belediye Başkanımız Kadir Mete ağabeyimiz bunun en güzel örneğini gösteriyor. Her zaman bisiklet sürerek bu işin öncülüğünü yapıyor.” dedi.

Bu tür etkinlikler, toplumda sağlıklı yaşam alışkanlıklarının yaygınlaşmasına katkı sağlamaktadır.

(Haber Merkezi)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bilecik’te ‘Arabadan İn Bisiklete Bin’ Dediler

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir