Bolu’da Vefat Edenler (04.10.2024)

Bolu'da Vefat Edenler

FAHRETTİN DURSUN ŞENTÜRK

Avdan Köyü halkından, Fatma ŞENTÜRK’ün eşi, Emine ve Feridun ŞENTÜRK’ün babaları, 57. Dönem DSP İlçe Başkanı; Cenazesi bugün Avdan Köyü Camii’nde kılınacak, Cuma ve cenaze namazından sonra Avdan Köyü mezarlığına defnedilecektir.

ÜNZİLE KEPİL

Ahmet KEPİL’in eşi, İlyas KEPİL’in annesi, Cavit ve Zafer KEPİL’in babaanneleri; Cenazesi bugün Cuma ve cenaze namazından sonra Kaynaşlı Yeşiltepe Köyü Çaykara mahalle mezarlığına defnedilecektir.

KEZBAN ÇETİNKAYA

Gerede İlçemiz Afatlar Köyü’nden; merhum Durali Çetinkaya’nın eşi, Değirmenci Mehmet Çetinkaya’nın yeğeni Kezban Çetinkaya vefat etmiştir. Cenazesi cuma namazına müteakip Afatlar Köyü’nde kılınacak cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir.

MEHMET EMİN AYDINALP

Gerede İlçemiz Muratfakı Köyü Taşlar Mahallesi’nden; Ankara Siteler esnaflarından Mobilyacı İsmail Aydınalp’in ağabeyi, Ünal Danışman, Tabak esnaflarından Ahmet Halıcı ve Tabak esnaflarından İsmail Erdoğan’ın kayınpederleri, Hulusi Aydınalp’in babası Hacı Mehmet Emin Aydınalp vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazına müteakip Muratfakı Köyü Taşlar Mahallesi’nde kılınacak cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir.

(Haber: Hüseyin Calp)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bolu’da Vefat Edenler (04.10.2024)

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir