Antalya’da Kalbinden Rahatsızlanan Vatandaş Helikopterle Kurtarıldı

antalyada kalbinden rahatsizlanan vatandas helikopterle kurtarildi nkae1YZe.jpg

Antalya’da meydana gelen kalp rahatsızlığı vakasında, acil durum ekipleri hızlı bir şekilde müdahale ederek vatandaşın hayatını kurtardı. Helikopterle hastaneye sevk edilen hasta, zamanında alınan önlemler sayesinde hayata tutundu.

Antalya’da kalp rahatsızlığı geçiren bir vatandaş, engebeli araziden Sahil Güvenlik Komutanlığına ait helikopterle hastaneye ulaştırıldı. Olay, Adrasan-Likya yolu üzerinde meydana geldi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Dün Antalya’da Adrasan-Likya yolu üzerinde bir vatandaşımız kalp rahatsızlığı yaşadı. Sahil Güvenlik Komutanlığımıza ait bir helikopter rahatsızlanan vatandaşımızı bilinci açık bir şekilde 112 Acil Sağlık ambulansına yetiştirdi.” ifadelerini kullandı.

Bakan Yerlikaya, hastalanan vatandaş için geçmiş olsun dileklerini iletirken, “Hastalanan vatandaşımızı hastaneye yetiştirmek için gece şartlarında ve rüzgarda büyük çaba gösteren Sahil Güvenlik ekibimize teşekkür ediyorum. Allah hepinizden razı olsun.” şeklinde ekledi.

Bu başarılı kurtarma operasyonu, acil durumlarda hızlı ve etkili müdahalenin önemini bir kez daha gözler önüne serdi.

(Haber Merkezi)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Antalya’da Kalbinden Rahatsızlanan Vatandaş Helikopterle Kurtarıldı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir