Gerede’de 9 Kurumda Bu Bilgiler Aktarıldı

1 5 1

Gerede İlçe Vaizi Muhammet İnam tarafından Esentepe Aşçılık Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Merkez Erkek Kur’an Kursu, Cevaplar Kur’an Kursu ve Esentepe Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde Mevlid-i Nebi Haftası ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinlikleri kapsamında program yapılırken, İlçe Vaizi Havva Özçay tarafından ise Habibullah Üstün Kız Anadolu İmam-Hatip Lisesi, Karapınar Camii, KYK Kız Yurdu, Hacı Emin Efendi Camii ve Abdülhamid Camiinde sohbet programları icra edildi.

Gerede ilçesinde Mevlid-i Nebi Haftası ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen programlarımıza ilgi yoğun oldu.

2 5

Gerede Müftülüğü Mevlid-i Nebi Haftası ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinlikleri kapsamında İlçe Vaizi Muhammet İnam ve Havva Özçay tarafından gerçekleştirilen programlara yoğun ilgi gösterildi.

Gerçekleştirilen programlar Diyanet İşleri Başkanlığınca belirlenen Camiler ve Din Görevlileri Haftası ile Mevlid-i Nebi Haftası etkinlikleri “Hz. Peygamber ve Şahsiyet İnşası” temasıyla birlikte icra ediliyor.

Etkinliklerin camiler, Kur’an kursları, okullar ve esnaf ziyaretleri ile devam edeceği ifade edildi.

(Haber: Hüseyin Calp)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Gerede’de 9 Kurumda Bu Bilgiler Aktarıldı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir