Bolu’nun Enerjisi Bu Masada Konuşuldu, Bakın Sonuç Ne Çıktı?

AW303030 01 1

SEDAŞ, geleneksel muhtar dernek başkanları iletişim toplantısını Bolu’da düzenledi. Toplantıda bölgedeki elektrik altyapısı, bakım, onarım ve yenileme çalışmaları detaylı bir şekilde ele alındı.

Bolu Bölge Müdürlüğü’nde gerçekleştirilen toplantıya, SEDAŞ İcra Başkanı Dr. Necmi Odyakmaz, SEDAŞ Dağıtım Operasyonları Direktörü Burhan Ak, SEDAŞ Bolu Bölge Müdürü Serkan Yiğit, SEDAŞ Kurumsal İletişim ve Müşteri İlişkileri Müdürü Efsun Ergin, SEDAŞ Yatırım Planlama Müdürü Ayşegül Kaya ile Bolu bölge yöneticileri, Bolu ve ilçelerinin Muhtarlar Dernek Başkanları katıldı.

Toplantı, SEDAŞ İcra Başkanı Dr. Necmi Odyakmaz’ın açılış konuşmasıyla başladı. Bölgesel elektrik altyapısının güçlendirilmesi, yeni trafo talepleri, şebekelerin yenilenmesi, gerilim düşüklüğü yaşanan alanların belirlenmesi, hatlara yakın ağaçların budanması, aydınlatma talepleri, yatırım planları ve gelecek dönemde yapılması düşünülen projeler üzerinde duruldu.

Odyakmaz, “Muhtarlarımızın talepleri ve önerileri bizim için çok önemli. Bu toplantılar, elektrik dağıtım hizmetlerimizi geliştirmek ve toplumumuzun beklentilerini en iyi şekilde karşılamak için bir fırsat sunuyor.

Muhtarlarımızın görüşleri, gelecekteki projelerimizi şekillendirmemize yardımcı oluyor. İletişim toplantımıza katılan tüm muhtar dernek başkanlarına teşekkür ederim” dedi.

(Haber Merkezi)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bolu’nun Enerjisi Bu Masada Konuşuldu, Bakın Sonuç Ne Çıktı?

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir