“Gerede’de Kadına Yönelik Şiddet”

kadin

Gerede Aile Destek Merkezi, bayanlara yönelik eğitim faaliyetlerine hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda verilecek eğitimler arasında kadına yönelik şiddet ve intiharı önleme konulu farkındalık eğitimi verilecek.

Gerede Aile Destek Merkezinde verilecek kadına yönelik şiddet ve intiharı önleme konulu farkındalık eğitimi 10 Ekim 2024 Perşembe günü Gerede Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürlüğü’ne bağlı olarak hizmet veren merkezde, uzman kişiler tarafından verilecek.

Merkezde, ilçenin yerel koşulları ve ihtiyaçlarına göre belirlenen meslek kursları ile eğitim faaliyetleri her geçen gün artarak devam ediyor.

Aile Destek Merkezleri’nin kuruluş amacı, terörizm, madde bağımlılığı, kadına yönelik şiddet, çocuk ihmal ve istismarıyla mücadele etmek ve dezavantajlı grupların yaşadığı bölgelerde toplumsal entegrasyonu sağlamak. Ayrıca, bu merkezler vatandaşların milli ve manevi değerlerini koruyarak, aile bütünlüğünü tehdit eden unsurlardan korunmasına destek olmayı hedefliyor.

(Haber Merkezi)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
“Gerede’de Kadına Yönelik Şiddet”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir