1. Haberler
  2. Genel
  3. Düzce Emniyetinden Dolandırıcılık Uyarısı

Düzce Emniyetinden Dolandırıcılık Uyarısı

duzce emniyetinden dolandiricilik uyarisi 6rYUPIEF.jpg

Düzce’de polis ekipleri, pazaryerlerinde vatandaşlara dolandırıcılık konusunda bilgilendirme çalışmaları yaparak broşür dağıttı. Vatandaşlar dolandırıcılık yöntemlerine karşı dikkatli olmaları konusunda uyarıldı.

Düzce’de polis ekipleri, pazaryerlerinde dolandırıcılık olaylarına karşı vatandaşları bilgilendirme faaliyetlerine devam ediyor. Düzce İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, halkın dolandırıcılıkla ilgili bilgi sahibi olmasını sağlamak amacıyla çeşitli çalışmalar yürütüyor.

Bu kapsamda, Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ve Kaynaşlı İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından dolandırıcılık olaylarına karşı vatandaşlara bilgilendirmeler yapıldı. Ekipler, el broşürleri dağıtarak, halkı bu tür dolandırıcılıklara karşı dikkatli olmaları konusunda uyardı.

Ayrıca, ekipler tarafından görünür yerlere dolandırıcılık ile ilgili bilgilendirici afişler asıldı. Bu sayede vatandaşların, dolandırıcılık yöntemleri hakkında daha fazla bilgi edinmesi amaçlanıyor. Ekipler, özellikle vatandaşların yoğun olarak bulunduğu bölgelerde farkındalık yaratma çalışmalarına devam edecek.

(Haber Merkezi)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Düzce Emniyetinden Dolandırıcılık Uyarısı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir