1. Haberler
  2. Genel
  3. Kocaeli Körfez’de Restoran Yangını: Korkutucu Durum Sabah Ortaya Çıktı

Kocaeli Körfez’de Restoran Yangını: Korkutucu Durum Sabah Ortaya Çıktı

kocaeli korfezde restoran yangini korkutucu durum sabah ortaya cikti GuHFCxwx.jpg

Kocaeli’nin Körfez ilçesinde çıkan yangında, deniz kıyısındaki bir restoran küle döndü. Yangın sırasında tekne sahipleri büyük panik yaşadı. Sabah ortaya çıkan görüntülerde restoranın tamamen harabeye döndüğü görüldü.

Kocaeli’nin Körfez ilçesinde dün akşam saatlerinde çıkan yangında büyük hasar gören restoranın durumu, sabahın ilk ışıklarıyla birlikte ortaya çıktı. Edinilen bilgilere göre, deniz kıyısında bulunan restoranda başlayan yangın kısa sürede büyüdü. 112 Acil Çağrı Merkezi’ne yapılan ihbarın ardından olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yangın sırasında deniz kıyısında demirli olan kayık ve tekne sahipleri, alevlerin sıçrama ihtimaline karşı büyük panik yaşadı.

İtfaiye ekipleri yangına hızlı müdahale ederek bir saat süren yoğun çalışmanın ardından alevleri kontrol altına aldı. Yangın esnasında çevrede bulunan vatandaşlar da söndürme çalışmalarını endişe içinde izledi. Olay yerine gelen Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt ve Dilovası Belediye Başkanı Ramazan Ömeroğlu, yetkililerden bilgi aldı. Yangının çıkış nedeninin mutfak kaynaklı olabileceği üzerinde duruluyor.

Alevlerin restoranı tamamen sardığı yangında, bina ve içindeki eşyalar kullanılamaz hale geldi. Sabah saatlerinde ortaya çıkan görüntülerde, restoranın tamamen küle döndüğü, mobilya ve ekipmanların ise tamamen yanarak harabeye döndüğü görüldü. Olayla ilgili incelemeler devam ediyor.

(Haber Merkezi)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Kocaeli Körfez’de Restoran Yangını: Korkutucu Durum Sabah Ortaya Çıktı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir