1. Haberler
  2. Genel
  3. Sakarya Sapanca’da Bungalov Kavgası: Yumruklar Sustu, Silah Konuştu!

Sakarya Sapanca’da Bungalov Kavgası: Yumruklar Sustu, Silah Konuştu!

sakarya sapancada bungalov kavgasi yumruklar sustu silah konustu dSX9SWbp.jpg

Sakarya’nın Sapanca ilçesinde meydana gelen olayda, bungalov inşaatında çalışan iki işçi arasında çıkan tartışma, işletme sahibinin silah kullanmasıyla büyüdü.

Olay, Sakarya’nın Sapanca İlmiye Mahallesi’nde, 2024 yılının bir gününde saat 16.30 sıralarında gerçekleşti.

Edinilen bilgilere göre, inşaatta çalışan işçilerden M.E.A. ile V.E.B. arasında tartışma çıktı. Tartışmayı ayırmak isteyen işletme sahibi V.E.B. ile M.E.A. arasında gerilim tırmandı. M.E.A., işletme sahibinin kendisini darp ettiğini iddia ederek durumu yakınlarına bildirdi. Kısa süre içinde, M.E.A.’nın yakınları ve arkadaşları, sopa ve levye gibi maddelerle olay yerine geldi.

Yaşanan çatışma sırasında, H.A. tarafından V.E.B.’ye silahla ateş açıldı. V.E.B., ruhsatlı tabancasıyla karşılık vererek H.A.’yı koltuk altı ve bacağından yaraladı. V.E.B., E.K., E.A. ve İ.A. isimli kişilere de bacaklarından ateş açarak olay yerinden kaçtı.

Jandarma ekipleri, olay yerinde yaptıkları incelemelerde 2 adet 9 mm çapında ve 7 adet 7/65 mm çapında boş kovan buldu. Olay yerini gören kameraların incelenmesi neticesinde, kavga esnasında olay yerinde sopa ve levye ile bekleyen Ş.A., M.C.Y. ve F.A. ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakıldı. Yaralanan H.A.’nın tedavisinin sürdüğü, diğer yaralıların ise aynı gün taburcu olduğu öğrenildi.

V.E.B., jandarma ekipleri tarafından suçta kullanılan tabancasıyla birlikte yakalanarak gözaltına alındı. Jandarmadaki işlemlerinin ardından, V.E.B. Sapanca Cumhuriyet Başsavcılığı’na sevk edildi ve tutuklama talebiyle mahkemeye gönderildi.

(Haber Merkezi)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Sakarya Sapanca’da Bungalov Kavgası: Yumruklar Sustu, Silah Konuştu!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir