1. Haberler
  2. Genel
  3. Ankara Çankaya’da Özel Etkinler Düzenleniyor

Ankara Çankaya’da Özel Etkinler Düzenleniyor

ankara cankayada ozel etkinler duzenleniyor FLNTWYhJ.jpg

Çankaya Belediyesi, Ankara’nın başkent oluşunun 101. yılına özel etkinliklerle birlikteliği kutluyor. Tarihi bir dönüm noktasını anmak için düzenlenen bu etkinlikler, kültürel mirasımızı yaşatmayı ve paylaşmayı amaçlıyor.

Çankaya Belediyesi, Ankara’nın başkent oluşunun 101. yılını özel etkinliklerle kutlayacak. Belediye, bu anlamlı gün için iki gün sürecek bir program düzenliyor. Etkinlikler, 12 Ekim’de “Meçhul Seyyahların Ankara Fotoğrafları” sergisiyle başlayacak.

Bu özel sergi, Abidin Paşa Köşkü Milli Mücadele Müzesi ve Çayyolu Ek Hizmet Binası’nda eş zamanlı olarak gerçekleştirilecek. Sergi, 13 Ekim’e kadar ziyaret edilebilecek ve her gün 10.00-16.00 saatleri arasında açık olacak.

Etkinlikler çerçevesinde, 12 Ekim akşamı Çağdaş Sanatlar Merkezi’nde “Arpanatolia” konseri düzenlenecek. Ardından, 13 Ekim’de Çankaya Belediyesi Yılmaz Güney Sahnesi, “Ankara Gazinosu” adlı tiyatro oyununa ev sahipliği yapacak. Konser ve tiyatro oyununun biletleri, ilgili merkezlerden ücretsiz olarak temin edilebilecek.

(Haber Merkezi)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Ankara Çankaya’da Özel Etkinler Düzenleniyor
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir