1. Haberler
  2. Manşet
  3. Komşu İlçede Uyuşturucu Operasyonu: 1 Tutuklu, 4 Gözaltı

Komşu İlçede Uyuşturucu Operasyonu: 1 Tutuklu, 4 Gözaltı

uyuşturucu (1)

Uyuşturucu madde ticaretiyle mücadele kapsamında düzenlenen operasyonda bir kişi tutuklandı, dört kişi gözaltına alındı.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu madde ticaretine yönelik düzenledikleri operasyonla bir kişiyi tutuklarken, dört kişiyi gözaltına aldı.

“Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Temin ve Ticaretinin” önlenmesi amacıyla gerçekleştirilen operasyonda, H.B. isimli şahıs “Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti” ile “Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Bulundurmak ve Kullanmak” suçlarından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

H.B’nin ifadesinin ardından yürütülen çalışmalarda, uyuşturucu sevkiyatında yer aldığı belirlenen H.Ö ve E.Ç, Eskipazar ilçesinde yakalanarak gözaltına alındı.

Şüpheliler hakkında “Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti” ve “Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Bulundurmak ve Kullanmak” suçlarından yasal işlem başlatıldı. Zanlılar adliyeye sevk edildi.

Başka bir operasyonda, şüpheli hareketler sergileyen H.D. ve Ç.Ç. adlı çocukların üzerlerinde yapılan aramada, 9.48 gram sentetik uyuşturucu madde bulundu.

H.D. hakkında “Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Bulundurmak ve Kullanmak”, Ç.Ç. hakkında ise “Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti” ile “Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Bulundurmak ve Kullanmak” suçlarından yasal işlem uygulandı.

(Haber Merkezi)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Komşu İlçede Uyuşturucu Operasyonu: 1 Tutuklu, 4 Gözaltı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir