1. Haberler
  2. Güncel
  3. Silahlı Saldırıda İki Kişi Hayatını Kaybetti!

Silahlı Saldırıda İki Kişi Hayatını Kaybetti!

featured

Meydana gelen silahlı saldırıda Yüksel K. ve dayısı Hayrettin Ç. yaşamını yitirdi. Jandarma, saldırganların yakalanması için geniş çaplı operasyon başlattı.

Zonguldak’ın Devrek ilçesi, Bılık ve Alparslan köyleri arasında gerçekleşen silahlı saldırı, iki kişinin hayatını kaybetmesine yol açtı. Ormanlık bir alanda kimliği henüz tespit edilemeyen şüpheli ya da şüpheliler tarafından Yüksel K. (46) ve dayısı Hayrettin Ç’ye (60) ateş açıldı.

Saldırı sonucu Yüksel K. ve Hayrettin Ç. ağır yaralandı. Olayın ardından çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye sağlık ve jandarma ekipleri hızla sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı incelemelerde, Hayrettin Ç’nin olay yerinde hayatını kaybettiği tespit edildi. Ağır yaralı olarak Devrek Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Yüksel K., tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

Saldırı sonrası şüpheli ya da şüphelilerin kaçtığı belirtilirken, jandarma ekipleri geniş çaplı bir arama ve soruşturma başlattı. Saldırganların yakalanması için çalışmalar titizlikle sürdürülüyor.

(Haber Merkezi)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Silahlı Saldırıda İki Kişi Hayatını Kaybetti!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir