1. Haberler
  2. Güncel
  3. Bolu’da O Tarihe Kadar Yol Kapalı!

Bolu’da O Tarihe Kadar Yol Kapalı!

featured

Yedigöller Milli Parkı’nda devam eden asfaltlama çalışmaları nedeniyle, ziyaretçiler alternatif güzergahları kullanarak parka ulaşabilecek. Çalışmalar 20 Ekim’e kadar sürecek.

Bolu’nun doğal güzellikleriyle ünlü Yedigöller Milli Parkı, sonbaharda fotoğrafseverlerin yoğun ilgisini çekerken, bu yıl yol çalışmaları nedeniyle ziyaretçiler alternatif güzergahları kullanmak zorunda kalıyor. İl Özel İdaresi tarafından park yolunun daha güvenli hale getirilmesi için yürütülen asfaltlama çalışmaları, bölgeye ulaşımı etkiliyor.

Alternatif Güzergah Kullanımı Zorunlu

Özellikle sonbaharda doğanın sarı ve kahverengi tonlarına bürünen Yedigöller’e, yolun 2,5 kilometrelik kısmında süren asfaltlama çalışmaları sebebiyle ana güzergah kapatıldı. Ulaşım, Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü tarafından belirtilen alternatif yollar üzerinden sağlanıyor. Ziyaretçilerin, Çele Deposu yolunu kullanmaları gerektiği sosyal medya aracılığıyla duyuruldu.

Çalışmalar 20 Ekim’e Kadar Devam Edecek

Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, asfaltlama işleminin 20 Ekim’e kadar süreceği bildirildi. Her yıl on binlerce ziyaretçiyi ağırlayan Yedigöller Milli Parkı’na ulaşımın daha kolay ve güvenli hale gelmesi amaçlanıyor.

(Haber: Kemal Akın)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bolu’da O Tarihe Kadar Yol Kapalı!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir