1. Haberler
  2. Güncel
  3. Gerede’de Kaybolan Yaşlı Çiftin Ölüm Sebebi Belli Oluyor

Gerede’de Kaybolan Yaşlı Çiftin Ölüm Sebebi Belli Oluyor

Geredede Kaybolan Yaşlı Çiftin Ölüm Sebebi belli Oluyor

Gerede’de bir süredir kendilerinden haber alınamayan ve arama çalışmalarında cesetleri bulunan yaşlı çiftin ölüm sebebi belli oluyor.

Bolu’nun Gerede ilçesinde kaybolan 80 yaşındaki Ömer Çetintaş ve 73 yaşındaki eşi Fatma Çetintaş, kayboldukları ormanda sabah saatlerinde otomobilin bulunduğu alandan yaklaşık 2 kilometre uzaklıktaki dere yatağında ki suyun içinde ölü olarak bulunmuşlardı.

Dere yatağındaki suyun içinde bulunan yaşlı çiftin hipotermi geçirdiği şüphesi üzerinde durulsa da yetkililerden alınan bilgiye göre çiftin yüksekten düşmeye bağlı olarak vefat etmiş olabileceği de değerlendiriliyor.

Çiftin, bulundukları yere yakın kayalıklardan aşağı düşmüş olabileceği ve dere yatağındaki suyun içine kadar yuvarlanmış olabileceği değerlendiriliyor.

Çiftin cenazeleri, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi amacıyla BAİBÜ Tıp Fakültesi Adli Tıp Anabilim Dalı Başkanlığı’na götürüldü.

Çıkacak otopsinin ardından kesin sonuçların paylaşılacağı ifade edildi.

Olay:

Bolu’nun Gerede ilçesinde kaybolan 80 yaşındaki Ömer Çetintaş ve 73 yaşındaki eşi Fatma Çetintaş, yapılan arama çalışmaları sonucu ölü olarak bulundu.

Koçumlar Yaylası’nda kışlık odun ve mantar toplamak için 9 Ekim akşamı giden 80 yaşındaki Ömer Çetintaş ve 73 yaşındaki eşi Fatma Çetintaş, kayboldu. Aile üyeleri, çiftten haber alamayınca durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi.

İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ve jandarma ekiplerinin yanı sıra, akredite derneklerin arama kurtarma personeli de bölgedeki çalışmalara katıldı. Ekipler, çiftin kullandığı 14 KE 470 plakalı otomobili yaylada buldu.

Jandarma Arama Kurtarma (JAK) görevlileri ve Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi (UMKE), çevre illerden gelen AFAD ekipleriyle birlikte arama çalışmalarını genişletti. Yapılan aramalar sonucunda, çiftin otomobilin bulunduğu alandan yaklaşık 2 kilometre uzaklıktaki dere yatağının kayalık kısmında hayatını kaybettiği belirlendi.

Sağlık personelinin kontrollerinde, Ömer ve Fatma Çetintaş’ın yaşamını yitirdiği tespit edildi. Çiftin cenazeleri, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi amacıyla BAİBÜ Tıp Fakültesi Adli Tıp Anabilim Dalı Başkanlığı’na götürüldü.

(Haber Merkezi)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
1
_a_rm_
Şaşırmış
2
vir_sl_
Virüslü
Gerede’de Kaybolan Yaşlı Çiftin Ölüm Sebebi Belli Oluyor
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir