1. Haberler
  2. Güncel
  3. Bolu ve İlçelerinde Gençlik Lideri Olmak İstiyorsanız Başvurular Başladı

Bolu ve İlçelerinde Gençlik Lideri Olmak İstiyorsanız Başvurular Başladı

gönüllü gençlik

Bolu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, il genelinde Bolu ve ilçelerinde gönüllü gençlik liderliği başvurularının başladığını duyurdu.

Yapılan açıklamada, gençlerin liderlik becerilerini geliştirmeleri ve topluma katkıda bulunmaları için önemli bir fırsat sunulduğu vurgulanırken, “Yeni hikâyeler yazmak, heyecan dolu deneyimlerle kendinizi geliştirmek ve gönüllere dokunmak istiyorsanız, sizi de GSB ailemize bekliyoruz” ifadeleri kullanıldı. Bolu’da ve ilçelerinde gönüllü olmak isteyen gençler, başvurularını belirtilen tarihler arasında yapabilecekler.

Bolu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, gönüllü gençlik liderliği başvurularının başladığını duyurdu.

Gençlik ve Spor Bakanlığı’na bağlı gençlik merkezlerinde ve üniversite genç ofislerinde görev alacak Gönüllü Gençlik Liderliği için başvurular başladı. Başvurular, 21 Ekim Pazartesi günü sona erecek.

Gençlik Merkezleri ve Genç Ofislerde yürütülen gençlik çalışmalarında gönüllü olarak görev almak üzere gençlerin aktif katılımlarına katkı sağlamayı amaçlayan program kapsamında 2 bin 462 Gönüllü Gençlik Lideri görevlendirilecek.

Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen Gönüllü Gençlik Liderliği Programı ile gençlerin kişisel ve toplumsal gelişimlerine katkı sağlayarak gönüllülük faaliyetlerine katılımının artırılması hedefleniyor.

Üniversitelerin ön lisans ve lisans programlarında öğrenim gören, Gençlik Merkezlerine en az altı ay üyeliği bulunan gençler, gönüllü gençlik lideri olma fırsatına sahip olabilecek.

21 Ekim Pazartesi günü sona erecek olan Gönüllü Gençlik Liderliği için başvurular, (genclikhizmetleri.gov.tr) adresinden alınacak.

(Haber Merkezi)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bolu ve İlçelerinde Gençlik Lideri Olmak İstiyorsanız Başvurular Başladı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir