1. Haberler
  2. Genel
  3. Ankara’da Tefecilik Operasyonu: 17 Kişi Gözaltına Alındı

Ankara’da Tefecilik Operasyonu: 17 Kişi Gözaltına Alındı

ankarada tefecilik operasyonu 17 kisi gozaltina alindi kO6C8stm.jpg

Ankara Beypazarı’nda tefecilik ve silah ticaretine yönelik düzenlenen operasyonda 17 şüpheli gözaltına alındı, 10’u tutuklandı. Operasyonda ruhsatsız silahlar ve çok sayıda çek-senet ele geçirildi.

Ankara’nın Beypazarı ilçesinde, tefecilik ve silah ticaretine yönelik gerçekleştirilen operasyonda 17 şüpheli gözaltına alındı.

Yapılan çalışmalar sonucunda, ekonomik sıkıntı yaşayan vatandaşlara yüksek faizle para verip senet imzalattığı tespit edilen 20 şüpheli belirlendi.

Ankara Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri ve Beypazarı Cumhuriyet Savcılığı’nın koordinesinde yürütülen operasyonda, belirlenen adreslere eş zamanlı baskınlar düzenlendi. Bu operasyon neticesinde, gözaltına alınan 17 şüpheliden 10’u tutuklandı.

Operasyon sırasında ele geçirilenler arasında 2 ruhsatsız tabanca, 702 fişek, 2 pompalı tüfek, 24 av tüfeği dolu kartuş, çok sayıda çek, senet ve doküman yer aldı. Gözaltına alınan şüphelilerden 2’si emniyetteki işlemlerinin ardından serbest bırakıldı.

Adliyeye sevk edilen şüphelilerden S.Ö, C.Y, M.K, İ.Ö, Ü.G, F.G, A.Y, T.B. ve A.B tefecilik suçundan, B.Y. ise yasa dışı silah ticareti yapmak suçundan tutuklandı. Diğer şüpheliler ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

(Haber Merkezi)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Ankara’da Tefecilik Operasyonu: 17 Kişi Gözaltına Alındı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir