1. Haberler
  2. Vefat Edenler
  3. Bolu’da Vefat Edenler (14.10.2024)

Bolu’da Vefat Edenler (14.10.2024)

featured

UĞUR YILMAZ

Borazanlar Mahallesi halkından, Nihal YILMAZ’ın eşi, Gamze ve Gizem YILMAZ’ın babaları, Arçelikten Emekli; Cenazesi bugün Paşaköy Camii’nde kılınacak öğle ve cenaze namazından sonra Paşaköy mezarlığına defnedilecektir.

BASRİ ATAŞ

Bahçelievler Mahallesi halkından,Merhume Ayşe ATAŞ’ın eşi, Aydın,Aysun, Merhume Aynur ve Figen ATAŞ’ın babaları, Çağ Nakliyat ortaklarından; Cenazesi bugün Borazanlar Camii’nde kılınacak öğle ve cenaze namazından sonra Şehitler mezarlığına defnedilecektir.

AYŞE BEYDE

Kıbrıscık İlçesi Yazıca Köyü halkından, Merhum Şükrü BEYDE’nin eşi, Ülkü ÇELTEK, Gülcan OFLAZ, Savaş BEYDE ve Fatma ÜTNÜ’nün anneleri; Cenazesi bugün ikindi ve cenaze namazından sonra Kıbrıscık İlçesi Yazıca Köyü mezarlığına defnedilecektir. (Aktaş Camii önünden Saat:14:00’de otobüs kaldırılacaktır.)

AHMET TAŞDÖVEN

Karacaağaç Mahallesi halkından, Merhume Emine ve Süleyman TAŞDÖVEN’İN oğulları, Merhume Nazile TAŞDÖVEN’İN eşi, Nazile, Mürvet, Nimet, Emine ve Ahmet TAŞDÖVEN’in babaları; Cenazesi bugün öğle ve cenaze namazından sonra Karacaağaç Mahallesi mezarlığına defnedilecektir.

REYHAN BÜYÜKBOĞA

Gerede İlçemiz Tabak esnaflarından merhum İdris Büyükboğa’nın eşi, Hülya, Hale ve Şule Büyükboğa’nın anneleri, Ertan Aksoy ve İbrahim Oruçoğlu’nun kayınvalideleri, Kemal, Banu ve Nida Altundaş’ın halaları, Orhan ve Burhan Danışman’ın teyzeleri, Halil Büyükboğa’nın yengesi Hacı Reyhan Büyükboğa vefat etmiştir. Cenazesi saat 12.00’de Hacı Emin Efendi Camii yanındaki evinden alınarak öğle namazına müteakip Yeni Cami’de kılınacak cenaze namazından sonra Şehir mezarlığına defnedilecektir.

YUNUS ERGÜN

Gerede İlçemiz Yakakaya Köyünden; İsmail Ergün’ün kardeşi, Halil Ergün, Yakup, Hz. Ömer Camii müezzini Mehmet Ergün ve Asiye Apaydın’ın babaları, Sefa, Samet ve Ersin Ergün’ün dedeleri, Hacı Yunus Ergün vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Yakakaya Köyünde kılınacak cenaze namazından sonra Köy mezarlığına defnedilecektir.

FATİME ÇETİNKAYA

Gerede İlçemiz Danişmentler Köyünden; Sabahattin Çetinkaya’nın eşi, Hasan Hüseyin Çetinkaya’nın annesi, Yılmaz Bilge, Cemal İncebaş ve Kemal Karaçam’ın kayınvalideleri, Tahsin Bilge’nin anneannesi Fatime Çetinkaya vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazına müteakip Danişmentler Köyünde kılınacak cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir.

(Haber: Hızır İlyas Yıldırım)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bolu’da Vefat Edenler (14.10.2024)
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir