1. Haberler
  2. Genel
  3. Düzce Kaynaşlı İçin Kolları Sıvadılar

Düzce Kaynaşlı İçin Kolları Sıvadılar

duzce kaynasli icin kollari sivadilar UNw3f9m6.jpg

Düzce’nin Kaynaşlı ilçesinde turizmin gelişmesi için düzenlenen komisyon toplantısında, ilçenin tarihi ve kültürel değerlerinin daha etkin tanıtımı için yeni projeler masaya yatırıldı.

Düzce’nin Kaynaşlı ilçesinde turizmin gelişmesi amacıyla önemli adımlar atılmaya başlandı. Kaynaşlı Kaymakamı Ali Açıkgöz, ilçenin turizm potansiyelini artırmak için bir turizm komisyonu toplantısı gerçekleştirdi. Bu toplantıda, ilçe genelindeki tarihi ve kültürel değerlerin daha etkin bir şekilde tanıtılması hedeflendi.

Düzce’de başlatılan il tanıtım ve geliştirme programına destek veren Kaymakam Açıkgöz, Kaynaşlı’daki turizm noktalarının tanıtımını artırmak için çeşitli çalışmalar başlattı. İlgili kurum ve kuruluşların katılımıyla gerçekleştirilen komisyon toplantısında, turizm projelerinin geliştirilmesi için iş birliği yapılması ön planda tutuldu.

Toplantıya katılan Kaynaşlı Belediye Başkanı Efdal Altundal, turizm konusunun geliştirilmesine katkıda bulunarak, ilçenin turizm potansiyelini artırma amacıyla atılan adımlara destek verdi. Bu tür girişimlerin, Kaynaşlı’nın turizm alanında daha fazla tanınmasına ve ziyaretçi sayısının artmasına katkı sağlaması bekleniyor.

Kaynaşlı’da yapılan bu çalışmalar, bölgenin turizm alanındaki gelişimini hızlandırmayı ve yerel halkın turizmden daha fazla fayda sağlamasını hedefliyor.

(Haber Merkezi)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Düzce Kaynaşlı İçin Kolları Sıvadılar
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir