1. Haberler
  2. Genel
  3. Çerkeş’te Uyuşturucu ve Bağımlılıkla Mücadele Toplantısı

Çerkeş’te Uyuşturucu ve Bağımlılıkla Mücadele Toplantısı

cerkeste uyusturucu ve bagimlilikla mucadele toplantisi 8k7SxsXG.jpg

Çerkeş’te, uyuşturucu ve bağımlılıkla mücadele eğitim ve önleme faaliyetleri üzerine bir toplantı gerçekleştirildi. Toplantıya, Çerkeş Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu başkanlık etti. Kaymakamlık Toplantı Salonu’nda düzenlenen bu önemli toplantıda, eğitim-öğretim döneminin huzur ve güven içerisinde sürdürülmesi amacıyla çeşitli konular ele alındı.

Toplantının ana gündem maddeleri arasında, çocukların ve gençlerin korunması, uyuşturucu ve bağımlılıkla mücadele etkinliğinin artırılması ve toplumun tüm kesimlerinin bu mücadeleye dahil edilmesi yer aldı. Alınacak önlemler ve tedbirler ile uygulanacak eğitim programları ve yürütülecek faaliyetler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Toplantıya katılan isimler arasında Belediye Başkan Yardımcısı Ergün Sertkara, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Ali Akkurt, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Uğur Kaya, İlçe Yazı İşleri Müdürü Diyar Can, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cengiz Yılmaz, Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Semra Kındap, İlçe Özel İdare Müdürü Rıza Harmanda ve Toplum Sağlığı Merkezi Temsilcisi Gülay Can da bulunmaktaydı.

(Haber Merkezi)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Çerkeş’te Uyuşturucu ve Bağımlılıkla Mücadele Toplantısı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir