1. Haberler
  2. Genel
  3. Samsun’da Uyuşturucu Operasyonu: Polis Memuru Yaralandı

Samsun’da Uyuşturucu Operasyonu: Polis Memuru Yaralandı

Samsun’un Kavak ilçesinde, uyuşturucu kullandığı ihbarı üzerine düzenlenen operasyonda bir zanlı, polis ekiplerine saldırarak bir memuru bıçakla yaraladı. Olayın ardından zanlı, polis tarafından silahla bacağından vurularak etkisiz hale getirildi.

Saatin erken saatlerinde, Kavak İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Yaşar Doğu Mahallesi’ndeki bir adrese silahlı kavga ihbarı üzerine intikal etti. Ekipler, olay yerinde yaptıkları incelemelerin ardından, aynı adreste uyuşturucu kullanıldığı bilgisine ulaştı.

Cumhuriyet Savcısının talimatı doğrultusunda, çatı katında arama yapmak isteyen polis ekiplerine, zanlı T.G. (32), evdeki malzemeleri atarak bıçakla saldırdı. Çevre güvenliğini sağlayarak eve özel harekat destekli operasyon düzenleyen ekipler, T.G’nin saldırısına maruz kaldı. Bu sırada, Kavak İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde görevli komiser M.D, T.G’yi sağ bacağından vurdu.

Olay sonucunda, komiser M.D. da T.G. tarafından sağ ve sol bacağından bıçakla hafif yaralandı. Yaralı zanlı, sağlık ekipleri tarafından Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Daha önce de narkotik suçlarından hakkında işlem yapılan T.G’nin, tedavisinin ardından gözaltına alınacağı bildirildi.

(AA)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Samsun’da Uyuşturucu Operasyonu: Polis Memuru Yaralandı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir