1. Haberler
  2. Güncel
  3. Polis Memuru, Eşini Kurşunlayarak Öldürdü

Polis Memuru, Eşini Kurşunlayarak Öldürdü

Polis Memuru, Eşini Beylik Tabancasıyla Vurarak Öldürdü

Bir polis memuru, tartıştığı eşini beylik tabancasıyla vurarak öldürdü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kastamonu’da, bir polis memurunun evdeki tartışma sonucu eşini beylik tabancasıyla vurarak öldürdüğü bildirildi. Olay, Saraçlar Mahallesi’ndeki Ankara Caddesi’nde gerçekleşti. İddialara göre, Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü’nde görevli E.T. ile eşi Burçin Sevgi T. arasında uzun süredir devam eden bir şiddetli geçimsizlik söz konusuydu.

Tartışma Kavgaya Dönüştü

E.T. ve Burçin Sevgi T. arasında başlayan tartışma, zamanla kavgaya dönüştü. Kavga sırasında E.T., beylik tabancasıyla eşine ateş açtı. 1 çocuk annesi Burçin Sevgi T., olay yerinde hayatını kaybetti.

Olay Anı ve Sonrası

Cinayet sonrası E.T., 112 Acil Çağrı Merkezini arayarak eşini öldürdüğünü bildirdi. Olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, Burçin Sevgi T.’nin yaşamını yitirdiğini tespit etti. Cinayet zanlısı E.T. ise polis ekiplerine teslim oldu.

Soruşturma Başlatıldı

Cumhuriyet savcısı ve olay yeri inceleme ekipleri tarafından yapılan çalışmalar sonucunda Burçin Sevgi T.’nin cenazesi Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin morguna kaldırıldı. Olayla ilgili olarak geniş çaplı bir soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

(Haber Merkezi)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Polis Memuru, Eşini Kurşunlayarak Öldürdü
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir