1. Haberler
  2. Güncel
  3. Kaybolduktan 83 Gün Sonra Cesedi Bulundu

Kaybolduktan 83 Gün Sonra Cesedi Bulundu

Kaybolduktan 83 Gün Sonra Cesedi Bulundu

Kaybolduktan 83 gün sonra TEM Otoyolu kenarında cesedi bulunan 87 yaşındaki Emine Yıldırım, oğlu Hasan Yıldırım’ın yanında toprağa verildi.

Kocaeli’nin Derince ilçesinde, 83 gün önce TEM Otoyolu kenarındaki yeşillik alanda bulunan 87 yaşındaki Emine Yıldırım’ın cenazesi, bugün defnedildi. Alzheimer hastası olan yaşlı kadın, 28 Haziran’da kaybolmuştu. Ailesinin kayıp ihbarı üzerine Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ekipleri hemen arama çalışmalarına başladı. 25 Temmuz’da ise İstanbul’dan gelen ekipler, hassas burunlu köpek Zeyna’nın da katılımıyla aramalara dahil oldu.

Çürümüş Ceset Bulundu

Aramalar sırasında TEM Otoyolu’na yakın yeşillik bir alanda çürümüş bir ceset bulundu. Savcı ve olay yeri inceleme ekipleri, geniş çaplı bir araştırma yaptıktan sonra cesedi kimlik tespiti için adli tıpa gönderdi. İstanbul Adli Tıp Kurumu’nda yapılan detaylı otopsi sonucunda, cesedin Emine Yıldırım’a ait olduğu kesinleşti. Yapılan incelemelerde ceset üzerinde darp, bıçak ya da silah yarasına rastlanmadığı, ölümün doğal sebeplerden kaynaklandığı belirlendi.

Oğlu Hasan Yıldırım’ın Yanına Defnedildi

Aile, Emine Yıldırım’ın cenazesini dün teslim aldı. Bugün, Derince Çenedağ Mahallesi İmam Hüseyin Cemevi’nde kılınan cenaze namazının ardından, yaşlı kadın 1 ay önce vefat eden oğlu Hasan Yıldırım’ın yanına, Derince Şehitler Mezarlığı’nda defnedildi.

(Haber Merkezi)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Kaybolduktan 83 Gün Sonra Cesedi Bulundu
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir