1. Haberler
  2. Güncel
  3. Ticari Araç Ağaca Çarptı, 1 Ölü, 1 Yaralı

Ticari Araç Ağaca Çarptı, 1 Ölü, 1 Yaralı

Ticari Araç Ağaca Çarptı, 1 Ölü, 1 Yaralı

Meydana gelen kazada ticari araç ağaca çarptı, 1 kişi hayatını kaybederken 1 kişi yaralandı. Kaza ile ilgili detaylar ve soruşturma süreci haberde…

Bilecik’in Gölpazarı ilçesinde yaşanan trafik kazasında bir kişi hayatını kaybederken, bir kişi de yaralandı. Olay, Reşadiye Mahallesi Hüseyin Kıvrıkoğlu Caddesi üzerinde meydana geldi.

Gelen bilgilere göre, 11 AV 743 plakalı ticari araç sürücüsü Ali Rıza Y. (74), İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü yol ayrımında virajı alamadı ve aracın kontrolünü kaybederek yoldan çıktı. Araç, yol kenarındaki bir ağaca çarparak durabildi. Kaza sonucu sürücünün eşi Emine Yakar (75) hayatını kaybederken, sürücü Ali Rıza Y. yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Olay Yerinde Müdahale

Kazanın ardından olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri, yaralı sürücü Ali Rıza Y.’ye ilk müdahaleyi yaparak Gölpazarı İlçe Hastanesi’ne sevk etti. Hayatını kaybeden Emine Yakar’ın cansız bedeni ise yapılan incelemelerin ardından Gölpazarı İlçe Hastanesi morguna kaldırıldı. Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

(Haber Merkezi)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Ticari Araç Ağaca Çarptı, 1 Ölü, 1 Yaralı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir