1. Haberler
  2. Genel
  3. Zonguldak’ta Neler Oluyor? Karadeniz’de Hortum Görüntülendi

Zonguldak’ta Neler Oluyor? Karadeniz’de Hortum Görüntülendi

zonguldakta neler oluyor karadenizde hortum goruntulendi B5Bte6Xj.jpg

Zonguldak sahillerinde sabah saatlerinde meydana gelen hortum, kıyıya ulaşmadan yok oldu. Amatör kamera tarafından kaydedilen bu doğa olayı, maddi hasara yol açmadı ancak vatandaşlar uyarıldı.

Zonguldak’ta sabah saatlerinde denizde meydana gelen hortum, amatör bir kamera tarafından kaydedildi. Görüntülerde, deniz üzerinde oluşan hortumun kısa bir süre içinde kıyıya ulaşmadan dağılması dikkat çekti. Bu olay, herhangi bir maddi hasara veya yaralanmaya yol açmadı.

Uzmanlar, mevsimsel değişiklikler nedeniyle bu tür hortumların zaman zaman görülebileceğini belirtti. Vatandaşlar, deniz kenarında bulunurken dikkatli olmaları konusunda uyarıldı. Bu tür doğa olayları, özellikle yaz aylarında daha sık yaşanabiliyor.

Günün ilerleyen saatlerinde hava sıcaklığının 19 dereceye kadar çıkması beklenirken, akşam saatlerinde bu sıcaklığın 11 dereceye kadar düşeceği öngörülüyor. Yağmurun, özellikle öğleden sonra başlayarak akşam saatlerine kadar devam etmesi ve yer yer hafif ile orta şiddette yağış görülmesi tahmin ediliyor. Ayrıca, kuzeybatı yönünden esecek rüzgarın hızı saatte 17 km olarak ölçülecek.

(Haber Merkezi)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Zonguldak’ta Neler Oluyor? Karadeniz’de Hortum Görüntülendi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir