1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. Ankara Gölbaşı’da İş Arayanları ve İşverenleri Buluşturuyor

Ankara Gölbaşı’da İş Arayanları ve İşverenleri Buluşturuyor

ankara golbasida is arayanlari ve isverenleri bulusturuyor 5W1sD1ht.jpg

Ankara’nın Gölbaşı ilçesinde belediye, iş arayanlar ve işverenler için etkili bir buluşma platformu sunuyor.

Gölbaşı Belediyesi, Kariyer Noktası aracılığıyla iş arayan vatandaşlarla personel alımı gerçekleştirecek firma yetkililerini bir araya getiriyor. İlçedeki işsizlik sorununu ortadan kaldırmak amacıyla çalışmalarını sürdüren Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, “İlçemizin gelişimi ve vatandaşlarımızın refahı için iş olanaklarının artırılması en büyük hedeflerimizden biridir” dedi.

Gölbaşı Belediyesi, istihdama katkı sağlamak için işveren ile iş arayan arasında köprü olma görevini üstleniyor. Sağlık sektöründen market zincirlerine kadar birçok farklı alanda faaliyet gösteren firmalarla iletişim halinde olan belediye, vatandaşları Belediye Meclis Salonu’nda bir araya getiriyor. Duyurular, Gölbaşı Belediyesi’nin sosyal medya hesapları üzerinden yapılıyor veya daha önce özgeçmişlerini bırakan vatandaşlar davet ediliyor. Görüşmeler sırasında vatandaşlar, şirket yetkilileriyle birebir iletişim kurma fırsatı buluyor. Şirket temsilcileri, alım yapılacak pozisyonlar hakkında detaylı bilgi vererek, başvuru şartları ve işe alım süreçleriyle ilgili açıklamalarda bulunuyor. Toplantının sonunda başvuruda bulunmak isteyen vatandaşlar, iş başvuru formlarını doldurup yetkililere teslim ediyor.

Gölbaşı’nda işsizliği azaltmak ve vatandaşlara yeni iş imkânları sunmak amacıyla bu tür iş birliklerinin önemine dikkat çeken Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, “İstihdam meselesi hepimiz için büyük bir öneme sahip. İlçemizin gelişimi ve vatandaşlarımızın refahı için iş olanaklarının artırılması en büyük hedeflerimizden biridir. Gölbaşı Belediyesi olarak bu konuda elimizi taşın altına koymaktan çekinmedik ve her zaman halkımızın yanında olduk. Bu tür iş birlikleriyle hem iş arayan kardeşlerimize yeni fırsatlar oluşturuyoruz hem de ilçemizdeki işletmelerin ihtiyaç duyduğu kalifiye elemanları temin etmelerine destek oluyoruz. Hep birlikte Gölbaşı’nı daha yaşanabilir, ekonomik anlamda daha güçlü bir ilçe haline getirmek için çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

(Haber Merkezi)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Ankara Gölbaşı’da İş Arayanları ve İşverenleri Buluşturuyor
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir