1. Haberler
  2. Genel
  3. Düzce’de İtfaiyecilere Temel İlk Yardım Eğitimi Verildi

Düzce’de İtfaiyecilere Temel İlk Yardım Eğitimi Verildi

duzcede itfaiyecilere temel ilk yardim egitimi verildi n7HmiPaI.jpg

Düzce Sağlık Müdürlüğü, itfaiye personeline yönelik temel ilk yardım eğitimi düzenledi. Eğitimde kaza sonrası ilk müdahale, yaşam desteği ve yaralı taşıma gibi hayati konular işlendi.

Düzce Sağlık Müdürlüğü, belediyeye bağlı İtfaiye Müdürlüğünde görev yapan itfaiyecilere yönelik temel ilk yardım eğitimi gerçekleştirdi. Eğitim, Sağlık Müdürlüğü Sağlık Hizmetleri Başkanlığı Acil ve Afetlerde Sağlık Hizmetleri Birimi koordinasyonunda düzenlendi.

Düzce İl Ambulans Servisi Başhekimliği eğitmenleri tarafından verilen eğitimde, katılımcılara kaza sonrası yapılacak ilk müdahalelerin önemi anlatıldı. Eğitimde, yaşamı koruma ve sürdürme, durumun kötüleşmesini engelleme, yaralının iyileşmesini kolaylaştırma, yaralıyı araçtan çıkarma, temel yaşam desteği, kanama ve boğulmaya müdahale gibi konular üzerinde duruldu. Ayrıca, haşere sokması, zehirlenme ve yaralıyı doğru taşıma teknikleri hakkında da bilgiler verildi.

Temel ilk yardım eğitiminin ardından, teorik ve uygulama sınavını başarıyla geçen personeller, ilk yardım belgesi almaya hak kazandı.

(Haber Merkezi)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Düzce’de İtfaiyecilere Temel İlk Yardım Eğitimi Verildi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir