1. Haberler
  2. Genel
  3. Kastamonu’da Geyik Avlamakla Kalmayıp Etinden Sucuk da Yapmışlar

Kastamonu’da Geyik Avlamakla Kalmayıp Etinden Sucuk da Yapmışlar

kastamonuda geyik avlamakla kalmayip etinden sucuk da yapmislar bZdFyMeG.jpg

Kastamonu’da kaçak avlandıkları tespit edilen beş kişi, düzenlenen operasyonla gözaltına alındı. Şahıslara ait evlerde gerçekleştirilen aramada, geyik etinden yapılmış sucuklar da dahil olmak üzere çeşitli av hayvanlarına ait ürünler ele geçirildi.

Edinilen bilgilere göre, Kastamonu İl Jandarma Komutanlığı Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Timi (HAYDİ) ile Doğa Koruma ve Milli Parklar Kastamonu Şube Müdürlüğü (DKMP) ekipleri, Merkez ilçe Subaşı Köyü Kütüklü Tarla mevkiinde izinsiz avlanan N.G. ve S.K.’nin evlerine operasyon düzenledi.

Üç farklı adreste yapılan aramalarda, bir geyiğe ait kafa, dişler, post ve boynuzun yanı sıra, 36 bin 100 gram geyik eti, 14 bin 400 gram geyik etinden yapılmış sucuk, 5 bin 930 gram tavşan eti, iki adet av tüfeği ve 32 adet av tüfeği fişeği ele geçirildi.

DKMP ve jandarma ekipleri, ele geçirilen malzemelere el koyarak, koruma altındaki yaban hayvanını avlamaktan dolayı N.G., S.K., M.M., N.Ç. ve M.D. isimli şahıslara toplamda 443 bin 426 TL idari para cezası uyguladı. Ayrıca, ekipler tarafından bu şahıslara yönelik adli işlem başlatıldı.

(Haber Merkezi)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Kastamonu’da Geyik Avlamakla Kalmayıp Etinden Sucuk da Yapmışlar
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir