1. Haberler
  2. Güncel
  3. Kaymakam Kaya’dan Öğrencilere Ziyaret

Kaymakam Kaya’dan Öğrencilere Ziyaret

Kaymakam Kaya'dan Öğrencilere Ziyaret 1

Gerede Kaymakamı Fatih Kaya, Geredeli İshak Bey Öğrenci Yurdu’nda öğrencilerle bir araya gelerek tecrübelerini paylaştı ve onların önerilerini dinledi. Programda spor tesisleri hakkında bilgi de verildi.

Kaymakam Kaya, Geredeli İshak Bey Öğrenci Yurdu’nu ziyaret ederek öğrencilerle keyifli bir sohbet gerçekleştirdi. Kaymakam Kaya’ya Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Haydar Çetinkaya, Yurt Müdürü Gürol Altun ve Manevi Danışman Mehmet Fatih Özdeğirmenci eşlik etti.

Sohbet esnasında uzun ve verimli görüşmeler yapıldı. Kaymakam Kaya, öğrencilere tecrübelerini aktarırken, onların talep ve önerilerini dinledi ve sorunların çözümü için her zaman yanlarında olacağına dair söz verdi. Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Haydar Çetinkaya ise ilçedeki bakanlığa ait spor tesislerinin nasıl kullanılabileceğini anlattı.

Kaymakam Kaya'dan Öğrencilere Ziyaret 2

Yurt Müdürü Gürol Altun, program hakkında yaptığı paylaşımda, “Bu hafta hasbihal programımızda İlçe Kaymakamımız Sayın Fatih Kaya misafirimiz oldu. Kaymakamımıza, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Haydar Çetinkaya’nın da eşlik ettiği programda uzun ve güzel sohbetler gerçekleştirildi. Kaymakamımız, öğrencilerin talep ve önerilerini dinledi ve çözüm için hep yanımızda olacağı sözünü yineledi. Kaymakamımıza bu güzel program için şükranlarımızı sunuyoruz. İlçemizde bulunan bakanlığımıza ait spor tesislerini ve bu imkanlardan nasıl yararlanabileceklerini anlatan İlçe Müdürümüze, katılım sağlayan öğrencilerimize ve programda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Yeni programlarda buluşabilmeyi temenni ve dua ediyoruz” ifadelerini kullandı.

(Haber: Kemal Akın)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Kaymakam Kaya’dan Öğrencilere Ziyaret
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir