1. Haberler
  2. Güncel
  3. Bolu’da Kameralardan Kaçamayanlar Cezayı Yedi

Bolu’da Kameralardan Kaçamayanlar Cezayı Yedi

Bolu ÇÖP

Bolu’da, araçlarından çöp atan sürücülere para cezası kesildi. Zabıta ekipleri, güvenlik kameralarını inceleyerek tespit ettikleri araç sahiplerine idari yaptırımlar uyguluyor.

İŞTE BÖYLE TESPİT EDİLDİ

Bolu’da çevreyi koruma amacıyla yürütülen sıkı denetimler sonucunda, araçlarından dışarı çöp atan kişiler tespit edilerek para cezasına çarptırıldı. Bolu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, kente giriş yapan yabancı plakalı araçları ve otobüs terminalini gece gündüz kameralarla takip ediyor.

Güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen zabıta ekipleri, terminal girişine park eden 42 plakalı bir otomobilin camından pet şişe atıldığını fark etti. Otomobil sahibine, bu çevre kirliliğine neden olan davranışı nedeniyle idari para cezası uygulandı.

SONRAKİ GECE YİNE AYNISI

Bir sonraki gece, aynı noktada park eden bir şehirlerarası otobüs firması aracından poşet çöp atıldığı tespit edildi. Zabıta ekipleri, bu sefer otobüs firmasının yetkilisine de idari para cezası verdi.

Bolu Belediyesi, çevreyi kirleten kişilere karşı mücadelesini sürdürüyor ve bu tür ihlallerin önüne geçmek için titizlikle çalışıyor.

(Haber: Hüseyin Calp)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bolu’da Kameralardan Kaçamayanlar Cezayı Yedi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir