1. Haberler
  2. Güncel
  3. Yozgat’tan Bolu’ya Sert Tepki

Yozgat’tan Bolu’ya Sert Tepki

Tanju Özcan Basın Toplantısı

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın Yozgat ve Konya’ya yönelik sözlerine, Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan’dan sert tepki geldi. Arslan, Özcan’ın Yozgat’ı rencide ettiğini belirterek, “Yozgatlıyı şovlarına alet etme” dedi.

Tepkiyle Karşılandı

Bolu Belediye Başkanı CHP’li Tanju Özcan, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla Yozgat ve Konya’yı hedef aldı. Özcan’ın, Bolu’da çöp atan bir vatandaşa verilen cezayı açıklarken kullandığı ifadeler büyük tepki topladı. Özcan, “Burası Yozgat değil, Konya değil kardeşim, atamazsın çöpünü. İlgili firmaya ve araç sahibine 14 bin 407 TL ceza tebligatı gönderildi. Ben sizin belediye başkanınıza benzemem. Türkiye’nin en temiz şehrini kimseye kirlettirmem” dedi. Bu sözler, özellikle Yozgat ve Konya’da tepkiyle karşılandı.

Bolu ÇÖP

Yozgat Belediye Başkanı Dr. Kazım Arslan ise Özcan’ın bu ifadelerine sosyal medya üzerinden yanıt verdi. Arslan, “Yozgat’ı ve Yozgatlıyı şovlarına alet etmeye kalkma. Sen işine bak biz işimize bakalım. Münferit bir olaydan yola çıkarak koskoca bir şehrin insanlarını rencide etmek hakkın ve haddin değildir. Bizim buraların kirli olduğunu kim söyledi sana?” şeklinde sert bir tepki gösterdi.

Olayın Gelişimi ve Tepkiler

Bolu Belediye Başkanı Özcan’ın, çöp atan bir kişiye verilen ceza hakkında yaptığı açıklama, sadece yerel değil, ulusal düzeyde de yankı uyandırdı. Yozgat ve Konya’yı hedef alarak sarf ettiği sözler, birçok kişi tarafından eleştirildi ve bu iki şehirde yaşayanlar arasında rahatsızlık yarattı.

Yozgat Belediye Başkanı Arslan’ın bu konudaki sert tepkisi, sosyal medyada geniş bir yankı buldu. Arslan, Özcan’ın sözlerini şov amaçlı olarak nitelendirirken, Yozgat halkının rencide edilmesine izin vermeyeceğini vurguladı.

(Haber: Münire Karabulut)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
1
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Yozgat’tan Bolu’ya Sert Tepki
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir