1. Haberler
  2. Güncel
  3. Nehirde Erkek Cesedi Bulundu

Nehirde Erkek Cesedi Bulundu

Nehirde Erkek Cesedi Bulundu Sakarya

Nehirde bulunan cesedin, 68 yaşındaki Recep Demir’e ait olduğu belirlendi. Demir’in oğlu ile birlikte kaybolduğu ve olayla ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

VATANDAŞLAR GÖRDÜ

Sakarya’nın Geyve ilçesinde, sabah saat 07.00 sularında Sakarya Nehri üzerinde bir erkek cesedi bulundu. Olay yerine giden vatandaşlar, hareketsiz yatan kişiyi fark ederek durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi.

5 GÜNDÜR KAYIPTI

İhbar üzerine sağlık, AFAD ve jandarma ekipleri hemen bölgeye sevk edildi. AFAD ve Jandarma Olay Yeri İnceleme Timleri (OYİT) tarafından yapılan çalışmalar sonucu ceset sudan çıkarıldı. Yapılan incelemeler sonucunda, cesedin 5 gündür kayıp olan 68 yaşındaki Recep Demir’e ait olduğu belirlendi. Demir’in Geyve İnciksuyu Mahallesi’nde ikamet ettiği öğrenildi.

OĞLU DA KAYIP!

Ayrıca, Recep Demir’in oğlu 29 yaşındaki Tevfik Can Demir ile birlikte 16 Ekim’den beri kayıp oldukları, ancak haklarında herhangi bir kayıp ihbarının yapılmadığı bildirildi. Cansız bedeni, olay yerindeki incelemelerin ardından Adli Tıp Kurumu’na sevk edildi. Olayla ilgili geniş çaplı bir inceleme başlatılırken, baba ve oğlun bazı borçlarının bulunduğu da kaydedildi.

(Haber: Batuhan Solğun)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Nehirde Erkek Cesedi Bulundu
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir