1. Haberler
  2. Güncel
  3. Alev Alev Yanan Tırda Yaralanan Sürücü Hayatını Kaybetti

Alev Alev Yanan Tırda Yaralanan Sürücü Hayatını Kaybetti

Alev Alev Yanan Tırda Yaralanan Sürücü Hayatını Kaybetti

Anadolu Otoyolu’nda meydana gelen tır kazasında ağır yaralanan sürücü, hastanede hayatını kaybetti. İşte olayın detayları ve kurtarma çalışmaları hakkında bilgi.

TIRLARIN ÇARPIŞMASI

Anadolu Otoyolu Sakarya geçişinde meydana gelen üzücü bir kaza, iki tırın çarpışması sonucu ağır yaralanan bir şoförün hastanede hayatını kaybetmesiyle sonuçlandı. Kaza, Erenler gişeleri yakınında gerçekleşti. 22 yaşındaki Mehmet Akif Çalayır’ın kontrolündeki 41 AOF 558 plakalı tıra, aynı istikamette ilerleyen 60 yaşındaki Remzi Y.’nin kullandığı 57 DS 350 plakalı tır çarptı.

CAYIR CAYIR YANDI

Çarpışmanın etkisiyle her iki tırda alevler yükselmeye başladı. Kısa sürede alev topuna dönen tırlar tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi. Olayın ardından, bölgeye itfaiye, sağlık, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri yangını kontrol altına alarak söndürmeyi başardı.

HASTANEDE VEFAT ETTİ

Kazanın sonucunda her iki sürücü ağır yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Ayrıca, Sakarya Arama Kurtarma ve Yangın Timi (SAKTİM) ile CAK ekipleri de kurtarma çalışmalarına destek verdi. Ne yazık ki, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Mehmet Akif Çalayır, tedavi gördüğü hastanede yaşam mücadelesini kaybetti.

(Haber Merkezi)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
1
vir_sl_
Virüslü
Alev Alev Yanan Tırda Yaralanan Sürücü Hayatını Kaybetti
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir