1. Haberler
  2. Güncel
  3. Öğretmen ve Öğrenci Feci Kazada Can Verdi!

Öğretmen ve Öğrenci Feci Kazada Can Verdi!

polis 1

Hız sınırını aşıp iki yayaya çarparak ölümlerine neden olan sürücünün yargı süreci devam ediyor. Mahkeme, sürücünün alkollü olmadığını belirten raporu aldı, karar duruşması 25 Ekim’de görülecek.

ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİ ÖLDÜ

Ankara’da hız sınırını aştığı araçla kaldırımda yürüyen bir öğretmen ve bir üniversite öğrencisine çarparak ölümlerine neden olan Mehmet Can Dandin’in yargılanmasına devam edildi. Ankara Batı 3. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen davada, sanığın olay günü alkol almadığını belirten adli tıp raporu sunuldu.

OLAYIN DETAYLARI

Kazanın 26 Şubat tarihinde, Etimesgut ilçesi 1. TBMM Caddesi’nde meydana geldiği belirtildi. 06 AEG 869 plakalı aracı kullanan Mehmet Can Dandin, kaldırımda yürüyen Süleyman Demirel Üniversitesi öğrencisi Umut Can (24) ve matematik öğretmeni Ekin Sert’e (31) çarparak her iki yayayı da olay yerinde hayatını kaybetmelerine neden olmuştu. Kaza sonrası sürücü ve yanında bulunan üç arkadaşı olay yerinden kaçmıştı.

KARAR DURUŞMASI BEKLENİYOR

İki gün sonra polise teslim olan Dandin, çıkarıldığı mahkemece tutuklanmış, ancak yaklaşık üç ay sonra, 22 Mayıs’ta, avukatının itirazıyla 500 bin lira teminat karşılığında adli kontrol şartlarıyla serbest bırakılmıştı. Ancak, savcılığın itirazı üzerine, 3 Haziran’da yeniden tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Son duruşmada Adli Tıp Kurumunun hazırladığı rapor, sanığın olay günü alkol ya da herhangi bir uyuşturucu madde almadığını ortaya koydu. Davanın karar duruşması ise 25 Ekim Cuma günü gerçekleştirilecek.

(Haber Merkezi)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Öğretmen ve Öğrenci Feci Kazada Can Verdi!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir