1. Haberler
  2. Güncel
  3. Boluspor, 27 Ekim Öncesi Son Hamlelerini Anlattı

Boluspor, 27 Ekim Öncesi Son Hamlelerini Anlattı

AA 20241023 35990104 35990099 BOLUSPOR UGUR OKULLARI ISTANBULSPOR MACININ HAZIRLIKLARINI SURDURDU (1)

Boluspor, Uğur Okulları İstanbulspor ile oynayacağı maça hazırlanırken, teknik direktör Ufuk Karaman, galibiyet hedeflerini ve takımın içindeki pozitif atmosferi vurguladı. Maç, 27 Ekim Pazar günü saat 19.00’da gerçekleşecek.

Boluspor, Trendyol 1. Lig’in 10. haftasında deplasmanda karşılaşacağı Uğur Okulları İstanbulspor maçının hazırlıklarına hız kesmeden devam ediyor.

Kırmızı-beyazlı ekip, teknik direktör Ufuk Karaman yönetiminde Karaçayır Mahallesi’ndeki tesislerde kuvvet, pas, teknik ve taktik ağırlıklı antrenmanlar gerçekleştiriyor.

Teknik direktör Kahraman, gazetecilere yaptığı açıklamada, deplasmanda oynayacakları maçla ilgili analiz çalışmaları yaptıklarını belirterek, maçı kazanmak için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti. Zor bir ligde mücadele ettiklerini vurgulayan Kahraman, “Bu sezon bütün takımlar kadro yapılanması açısından iyi durumda. İstanbul ekibiyle oynayacağımız maçı kazanmayı hedefliyoruz.

Ardından Ümraniye ve Bandırma maçlarını da milli takım arasına kadar iyi geçirmeyi umuyoruz.” dedi.

Göreve geldiği günden bu yana takım içinde bir aile ortamı oluşturmaya çabaladıklarını dile getiren Kahraman, “Pozitif bir ortam yaratırsak bunun sahaya yansıdığına inanıyorum.

Artık böyle bir ortamı oluşturduğumuza inanıyorum. Bu, başarının anahtarlarından biri. Milli takım arasına kadar başarı serisi yakalamayı istiyoruz.” şeklinde konuştu.

Uğur Okulları İstanbulspor ile Boluspor arasındaki maç, 27 Ekim Pazar günü saat 19.00’da Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadyumu’nda oynanacak.

(Haber Merkezi)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Boluspor, 27 Ekim Öncesi Son Hamlelerini Anlattı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir