1. Haberler
  2. Güncel
  3. Tahliye Edilen TUSAŞ Personeli ve Okul Öğrencileri Konuştu

Tahliye Edilen TUSAŞ Personeli ve Okul Öğrencileri Konuştu

tusaş

Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ. (TUSAŞ) personellerinin tahliyesi güvenlik güçleri eşliğinde devam ediyor.

Ankara’da Türk Havacılık ve Uzay Sanayii Anonim Şirketi’nin (TUSAŞ) Kahramankazan tesislerine düzenlenen terör saldırısı sonrasında TUSAŞ personellerinin tahliyesi güvenlik güçleri eşliğinde devam ediyor.

Saldırı sonrası tahliye edilen TUSAŞ çalışanı: “Hainlere inat daha fazla çalışacağız, daha fazla üreteceğiz”

Ankara Kahramankazan Türk Havacılık ve Uzay Sanayii’ne (TUSAŞ) düzenlenen terör saldırısı sonrası tahliye edilen TUSAŞ çalışanı, “Hainlere inat daha fazla çalışacağız, daha fazla üreteceğiz” dedi.

Ankara Kahramankazan Türk Havacılık ve Uzay Sanayii’ne (TUSAŞ) düzenlenen terör saldırısı sonrası TUŞAS çalışanları güvenli şekilde tahliye edildi.

Tahliye edilen TUŞAS çalışanı, tepkisini göstererek, “Hainlere inat daha fazla çalışacağız, daha fazla üreteceğiz” dedi.

TUSAŞ İçerisindeki Okullar Tahliye Edildi

Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ. (TUSAŞ) tesisleri içerisinde bulunan okullardaki öğrenciler güvenlik güçleri ve öğretmenler eşliğinde tahliye edildi.

Ankara’da Türk Havacılık ve Uzay Sanayii Anonim Şirketi (TUSAŞ) tesislerine düzenlenen terör saldırısı sonrasında tesis içerisinde yer alan okullarda öğrenim gören öğrenciler tahliye edildi. Öğrenciler çok sayıda servis ile güvenlik biçimde ailelerine teslim edildi.

Öğrencilerin tahliyesine güvenlik güçleri, sınıf öğretmenleri ve sınıf anneleri eşlik etti. Kimi aileler tahliye sırasında gözyaşlarına hakim olamadı. Öğrenciler çok korktuklarını dile getirdiler.

(Haber Merkezi)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Tahliye Edilen TUSAŞ Personeli ve Okul Öğrencileri Konuştu
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir