1. Haberler
  2. Güncel
  3. 37 Yaşındaki Adamın Gizemli Ölümü!

37 Yaşındaki Adamın Gizemli Ölümü!

featured

37 Yaşındaki bir kişi aracının içinde ölü bulundu. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı ve intihar ihtimali üzerinde duruluyor.

Soruşturma Başlatıldı

Kocaeli’nin Karamürsel ilçesinde bir kişi aracının içinde ölü bulundu. Polis ekipleri, olayın ardından geniş çaplı bir inceleme başlattı. Olay, Karamürsel Hayvan Barınağı yakınlarında saat 16.15’te meydana geldi. Çevredeki vatandaşlar silah sesi duyduktan sonra durumu yetkililere bildirdi. İhbar üzerine sağlık ve polis ekipleri hemen bölgeye sevk edildi.

Olay Yerinde İlk İncelemeler Yapıldı

Olay yerine ulaşan sağlık ekipleri, 34 DOA 325 plakalı araçta bulunan 37 yaşındaki C.D.’nin silahla vurulmuş olduğunu tespit etti. Sağlık ekiplerinin yaptığı incelemelerde, C.D.’nin hayatını kaybettiği belirlendi. Ardından olay yeri inceleme ekipleri, aracın etrafında detaylı bir çalışma gerçekleştirdi.

İntihar Şüphesi Üzerinde Duruluyor

Yakınlarının üç saattir kendisinden haber alamadığı öğrenilen C.D.’nin intihar etmiş olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor. Karamürsel’de kombicilik yaptığı belirtilen C.D.’nin kesin ölüm nedeni otopsi ile belirlenecek. C.D.’nin cenazesi, olay yerindeki incelemelerin ardından Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

(Haber Merkezi)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
37 Yaşındaki Adamın Gizemli Ölümü!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir