1. Haberler
  2. Vefat Edenler
  3. Bolu’da Vefat Edenler (25.10.2024)

Bolu’da Vefat Edenler (25.10.2024)

featured

CEMAL TÜRKER

Mesciler Köyü Emen Mahallesi halkından, Nazire TÜRKER’in eşi, Kadir ve İbrahim TÜRKER’in babaları; Cenazesi bugün Cuma ve cenaze namazından sonra Mesciler Emen mahalle mezarlığına defnedilecektir.

RECAİ ÇETİNKAYA

Musluklar Köyü Fındıcak Mahallesi halkından, Heyecan ÇETİNKAYA’nın eşi, Cezmi ve Hamide ÇETİNKAYA’nın babaları, Orman İşletme Müdürlüğü’nden emekli; Cenazesi bugün Cuma ve cenaze namazından sonra Musluklar Köyü Fındıcak Mahallesi mezarlığına defnedilecektir.

ZEYNEP DİKMEN

Aşağısoku Mahallesi halkından, Duygu BECEREN ve Demet SEBENLİ’nin anneleri, Suat BECEREN, Sedat SEBENLİ’nin kayınvalideleri; Cenazesi bugün Aşağısoku Mahallesi Yıldırım Beyazıt Camii’nde kılınacak, Cuma ve cenaze namazından sonra Aşağısoku Mezarlığına defnedilecektir.

NEZAKET CANDAN

Cenazesi bugün Cuma ve cenaze namazından sonra Düzce Gölyaka İlçesi Yeşilova Köyü mezarlığına defnedilecektir.

MUSTAFA OK

Cenazesi bugün Cuma ve cenaze namazından sonra Düzce Yığılca merkez mezarlığına defnedilecektir.

NEŞE SARIKÖSE

Cenazesi bugün Cuma ve cenaze namazından sonra Adana da defnedilecektir.

SATI HANIM ERTEN

Kıbrısçık İlçesi Deveören Köyü halkından, merhum Süleyman ERTEN’in eşi, Selçuk ERTEN ve merhume Selma ERTEN’in anneleri; Cenazesi bugün Dağkent Toki Ensar Camii’nde kılınacak, ikindi ve cenaze namazından sonra Karaköy mahalle mezarlığına defnedilecektir.

ZEKİ YAVUZ

Gerede İlçemiz Danişmentler Köyü’nden; İbrahim Yavuz’un kardeşi, Zuhal, Müzeyyen, Zeliha ve Emir Yavuz’un babaları, Yılmaz Ayeroğlu’nun bacanağı Zeki Yavuz vefat etmiştir. Cenazesi cuma namazına müteakip Danişmentler Köyü’nde kılınacak cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir.

(Haber: Münire Karabulut)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bolu’da Vefat Edenler (25.10.2024)
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir