1. Haberler
  2. Güncel
  3. Servis Aracıyla Otomobil Çarpıştı: Ölü Sayısı 4’e Yükseldi

Servis Aracıyla Otomobil Çarpıştı: Ölü Sayısı 4’e Yükseldi

featured

Meydana gelen kazada, öğrenci servisiyle otomobil çarpıştı. Hayatını kaybedenlerin sayısı 4’e çıktı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Afyonkarahisar’ın Sandıklı ilçesi Alagöz köyü yakınlarında meydana gelen feci kazada, bir öğrenci servisi ile bir otomobil çarpıştı. Kazada hayatını kaybedenlerin sayısı 4’e ulaştı. Olayın detayları ve hayatını kaybedenlerin kimlikleri belirlendi.

KAZA

Kaza, sabah saatlerinde, B.D. yönetimindeki 03 AFN 701 plakalı okul servis aracının, henüz belirlenemeyen bir nedenle Mustafa Çimen’in kullandığı 20 AGS 934 plakalı otomobille çarpışması sonucu gerçekleşti. Çarpışmanın ardından otomobil şarampole devrildi. Araçta bulunan sürücü Mustafa Çimen ile Durmuş Tanrıkulu, Rasime Tanrıkulu, Yadigar Çimen ağır yaralı olarak kurtarıldı.

4 KİŞİ VEFAT ETTİ

Kaza ihbarı üzerine olay yerine sağlık, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yaralılar, ambulanslarla Afyonkarahisar’daki hastanelere kaldırıldı. Ancak, sürücü Mustafa Çimen ile Durmuş Tanrıkulu, Rasime Tanrıkulu ve Yadigar Çimen yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Yaralılardan Emine Çimen’in tedavisinin devam ettiği ve durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Kaza sonrası savcılık tarafından soruşturma başlatıldı.

(Haber Merkezi)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Servis Aracıyla Otomobil Çarpıştı: Ölü Sayısı 4’e Yükseldi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir