1. Haberler
  2. Güncel
  3. Milyon Liralık Soygun Girişimi! İşte Olayın Perde Arkası

Milyon Liralık Soygun Girişimi! İşte Olayın Perde Arkası

Ankara Soygun

Kuyumcunun Hayatı Kurtuldu

Ankara’nın Çankaya ilçesinde meydana gelen silahlı soygun, güvenlik kameralarına yansıyan korkutucu anlarla dikkat çekti. İki kişi, daha önce gözlerine kestirdikleri bir kuyumcu dükkanına silahlı saldırı düzenledi. Soygun sırasında kuyumcuya doğrultulan silahın tutukluk yapması, olayın seyrini değiştirdi ve kuyumcunun hayatını kurtardı.

Olayın Detayları

İki soyguncu, önceden keşif yaptıkları kuyumcu dükkanında, içeri girdi ve tehditler savurarak altınları almaya çalıştı. Soygunculardan biri, direnen kuyumcuya silahını doğrulttu. Ancak tabancanın tutukluk yapması, soygun sırasında bir arbede yaşanmasına neden oldu. Soyguncular, bu süreçte sayıca fazla olmalarının avantajını kullanarak yaklaşık bir milyon lira değerinde altın çaldı. Dükkan sahibini darp eden soyguncular, kaçmadan önce kuyumcunun aracını da alarak izlerini kaybettirdi.

Hızlı Müdahale ve Gözaltılar

Olayın ardından Ankara Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Gasp Büro Amirliği ekipleri, ihbar üzerine harekete geçti. Yapılan çalışmalar sonucunda, sadece 3 saat içerisinde iki şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Ekipler, çalınan altınların ve soyguncuların kaçışta kullandığı otomobil ile kaynak makinesinin içerisine gizlenmiş altınları da buldu ve sahibine geri verdi.

Soygunu Planlayanlar Yakalandı

Zanlıların, soygunda kullandıkları fakat tutukluk yapan tabancayı geri bıraktıkları ve bu işlem sonrasında paralarını aldıkları öğrenildi. Operasyon kapsamında, silah satıcısı olarak bilinen bir şahsın da yakalanarak gözaltına alındığı bildirildi. Emniyet yetkilileri, soygunla ilgili soruşturmanın sürdüğünü ve üç zanlının adliyeye sevk edileceğini açıkladı.

Bu olay, güvenlik önlemlerinin önemini bir kez daha gözler önüne sererken, suçluların adalet önüne çıkarılması için çalışmaların devam edeceği belirtildi.

(Haber: Batuhan Solğun)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Milyon Liralık Soygun Girişimi! İşte Olayın Perde Arkası
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir