1. Haberler
  2. Genel
  3. Kocaeli’de Binlerce Yangın Çıktı

Kocaeli’de Binlerce Yangın Çıktı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanı Ömer İslamoğlu, 2024 yılının başından itibaren 4 bin 496 yangına müdahale ettiklerini duyurdu.

Kocaeli’de Afet ve yangınlara yönelik etkin müdahale için düzenlenen toplantıda, şehirdeki yangınlara karşı alınan önlemler ve yapılan çalışmalar değerlendirildi.

Türkiye Afet Müdahale Planı Kapsamında Toplantı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Türkiye Afet Müdahale Planı (TAMP) çerçevesindeki Kocaeli Afet Yangın Grubu Toplantısı, İtfaiye Daire Başkanı Ömer İslamoğlu ve AFAD İl Müdürü Mehmet Emin Koçan’ın başkanlığında gerçekleşti. Toplantıda, olası afet ve yangınlara karşı müdahale yöntemleri ve işbirliği imkanları ele alındı.

“Kocaeli’de 56 Destek Çözüm Ortağımız Var”

İtfaiye Dairesi Başkanı İslamoğlu, kentte 2023 ve 2024 yıllarında müdahale edilen yangınlara ilişkin şu bilgileri paylaştı:
“Şehrimizde 2023 yılında 3 bin 159, 2024’te 4 bin 418 şehir yangını olayına, 2023 yılında 2, 2024’te 7 deniz yangınına, 2023 yılında 61, 2024’te ise 71 orman yangınına müdahale ettik. Kocaeli’de 56 destek çözüm ortağımız var. Yangın hizmet grubu olarak gerçekleştirdiğimiz toplantının, sorumluluk alanımızdaki görevlerimizle alakalı olarak kentimizde yaşanacak yangın olaylarına karşı hızlı müdahale, etkin iletişim ve işbirliği konusunda fayda sağlayacağı düşünüyoruz.”

(Haber Merkezi)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Kocaeli’de Binlerce Yangın Çıktı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir