Iğdır’ın Karakoyunlu ilçesine bağlı Mürşitali köyünde meydana gelen silahlı kavga, bir kişinin hayatını kaybetmesine, üç kişinin ise yaralanmasına yol açtı.
Henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı iki grup arasında çıkan tartışma, kısa sürede büyüyerek silahların kullanıldığı bir kavgaya dönüştü. Olayda, Şevket B., Azat B., Fırat M. ve Mehmet M. yaralandı.
Yaralılar, olay yerine sevk edilen ambulanslarla Iğdır Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Ancak ağır yaralanan 67 yaşındaki Şevket B., tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.
Jandarma ekipleri, olayın ardından Mürşitali köyünde güvenlik önlemlerini artırırken, olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.
Olayın nedenine dair henüz bir açıklama yapılmazken, yetkililer soruşturmanın derinleştirildiğini bildirdi.
(Haber Merkezi)