• İmsak 00:00
  • Güneş 00:00
  • Öğle 00:00
  • İkindi 00:00
  • Akşam 00:00
  • Yatsı 00:00
  • İFTARA KALAN SÜRE 00:00:00
İMSAKİYE 2025 - Gerede
  1. Haberler
  2. Güncel
  3. İşte Gerede’nin En Yaşlı ve En Genç Çifti

İşte Gerede’nin En Yaşlı ve En Genç Çifti

İşte Gerede'nin En Yaşlı ve En Genç Çifti

2025 Aile Yılı kapsamında Gerede’de düzenlenen etkinlikte, en yaşlı ve en genç aile iftar sofrasında buluştu. Aile değerlerinin ve kuşaklar arası bağların önemine vurgu yapılan bu anlamlı etkinlikte, toplumun temel direği olan ailelere teşekkür edildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 2025 yılını “Aile Yılı” ilan etmesiyle birlikte Gerede ilçesinde anlamlı bir etkinlik düzenlendi. Gerede Kaymakamı Fatih Kaya, ilçede ikamet eden en yaşlı ve en genç aileyi iftar sofrasında bir araya getirerek, aile kavramının önemini vurguladı.

2 İşte Gerede'nin En Yaşlı ve En Genç Çifti

Gerede’de düzenlenen bu özel buluşmada, kuşaklar arası bağlar ve aile değerleri üzerine derin sohbetler yapıldı. Aile, sevginin, saygının ve dayanışmanın en güçlü kalesi olarak tanımlanırken, toplumun temeli olan aile bağlarının güçlendirilmesi gerektiği ifade edildi.

Kaymakam Fatih Kaya, ailelerin geleceğe sağlam adımlarla yürüyebilmesi için aile bağlarının korunup güçlendirilmesinin önemini dile getirerek, toplumun en önemli yapı taşı olan ailelere teşekkürlerini sundu. Etkinlik, katılımcılara sağlık, huzur ve mutluluk dolu yıllar dileyerek son buldu.

(Haber: Münire Karabulut)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
İşte Gerede’nin En Yaşlı ve En Genç Çifti
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir