1. Haberler
  2. Güncel
  3. FIRINCILARA TEŞEKKÜR EDİLDİ

FIRINCILARA TEŞEKKÜR EDİLDİ

Gerede Belediyesi zabıta ekipleri, fırınları denetimden geçirdi. Denetimlerde herhangi bir olumsuzluğa rastlanılmazken fırıncıların, hijyen ve gramaj konusuna duyarlı davrandıkları gözlemlendi.

Gerede Belediyesi zabıta ekipleri, ilçede faaliyet gösteren ekmek fırınlarını denetledi. Denetimlerde, zabıta ekipleri; genel temizlik, hijyen ve ekmek gramajlarıyla birlikte işyerlerinin işyeri açma ve çalışma ruhsatlarını da kontrol etti.

Zabıta ekiplerince yapılan rutin kontrollerde, fırınlarda hijyen ve sanitasyon kurallarına uyum sağlandığı ve ürünlerin standart gramajından daha yüksek bir değerde olduğu belgelendi.

Ankara ve İstanbul’da 300 gram Ramazan pidesinin 1.50 TL, Bolu’da 400 gramının 2 TL, Gerede’de ise 400 ve daha yüksek gramajlısı 1.50 TL’ye satılıyor.

Türkiye’nin pek çok il ve ilçesinde pide fiyatları gündemi meşgul ederken, Gerede’de uygulanan fiyat ve gramaj uygulaması halkı memnun ediyor.

Denetimler sonucunda; herhangi bir olumsuz durumla karşılaşmayan zabıta ekipleri, fırın sahiplerine ve çalışanlarına teşekkür etti.

Gerede’de yapılan denetimleri takiben, konuya ilişkin açıklama yapan Gerede Belediye Başkanı Ömer Baygın, “Ramazan ayına girdiğimiz günden itibaren, periyodik olarak fırın denetimlerimiz devam ediyor. Özellikle pidenin gramajı ve hijyeni üzerinde duruyoruz. Ramazan’a girmeden önce; Gerede Ticaret ve Sanayi Odası, fiyatları belirledi ve fırınlara tebliğ ettik. Söz konusu kurala, bugüne kadar yaptığımız denetimlerde uyulduğunu, memnuniyetle gördük. Bütün fırıncılarımıza Gerede halkı adına teşekkür ediyorum.” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
FIRINCILARA TEŞEKKÜR EDİLDİ
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. ya içi katkı madde kontrolu

    Cevapla