Fırsatta Son Saatler: Bu Gece Bitiyor!

Fırsatta Son Saatler Bu Gece Bitiyor

Son Fırsatlar Gece Yarısında Bitiyor

Ziraat Bankası, müşterilerine yönelik düzenlediği kampanyalarla dikkat çekmeye devam ediyor. Son zamanlarda çeşitli avantajlar sunan Ziraat Bankası’nın bu kez de sona ermekte olan bir kampanyası gündemde. Bu gece yarısı itibarıyla sona erecek olan kampanyadan yararlanmak isteyen müşterilerin, belirtilen şartları yerine getirmeleri gerekiyor. Kampanya, 19 Temmuz’dan bu yana devam ediyor ve 15 Ağustos 2024 tarihinde son bulacak.

Ziraat Bankası’nın sunduğu kampanyalar arasında özellikle teknoloji tutkunları için büyük bir fırsat var. Banka, Bankkart sahiplerine özel olarak Gürgençler mağazalarından yapılacak belirli alışverişlerde cömert indirimler sunuyor. Özellikle 15.000 TL ve üzeri Mac ya da iPad alımlarında 1.500 TL değerinde Bankkart Lira hediye ediliyor. Bu tekliften yararlanmak isteyenlerin, yarın gece yarısına kadar Bankkart Mobil, bankkart.com.tr üzerinden veya SMS yoluyla kayıt olmaları gerekiyor.

Katılım Koşulları ve Detaylar

Ziraat Bankası’nın bu kampanyası sadece fiziksel mağazalarda geçerli. İnternet üzerinden yapılacak alışverişler kampanya kapsamında değerlendirilmeyecek. Müşterilerin kampanyadan yararlanabilmek için alışverişten önce kampanyaya katılmaları şart. Bu süreçte, kampanya şartlarına uygun olarak yapılan alışverişlerde, alışveriş tutarı kadar Bankkart Lira anında hesaplara yükleniyor.

Hediye Puanların Geleceği

Kampanya dahilinde kazanılan Bankkart Liralar, 5 Eylül 2024 tarihine kadar kullanılmazsa, 6 Eylül 2024 tarihinde hesaplardan silinecek. Bu nedenle, hediye edilen bu değerleri zamanında kullanmak büyük önem taşıyor. Ayrıca, bu kampanya başka kampanyalarla birleştirilemeyecek. Ziraat Bankası, kampanyanın yarın gece sona ereceğini ve uzatılıp uzatılmayacağının henüz belli olmadığını duyurdu. Bu nedenle, fırsatlardan yararlanmak isteyen müşterilerin elini çabuk tutmaları gerekiyor.

(haber merkezi)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Fırsatta Son Saatler: Bu Gece Bitiyor!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir